Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani válság beálltával...

A mostani válság beálltával is több százezer új kivándorló fiatal veszi fel a nyúlcipőt, és megy ki innen Nyugatra?

Figyelt kérdés

Állítólag több százezer, rossz nyelvek szerint meg a valódi munkanélküliek száma már az egymilliót is elérheti. Ez a szám egyre növekszik, a gazdaság pedig egyre romlik, egyre több ágazatba gyűrűzik be a válság.

Ennek az lesz a következménye, hogy a következő években ismét tömeges kivándorlásra kell számítanunk?

Lassan már nem marad itthon semennyi fiatal.

2020. ápr. 24. 15:46
1 2 3
 11/24 mindentudó99 ***** válasza:
63%

#9 Ne haragudj de te nem vagy norm....

Mivel le lettél nullázva mindenkinek ez a vèleménye. Kérdező te meg nem olvasol híreket? Most jön haza kinntről sok magyar mert ott sincs munka.

2020. ápr. 24. 17:06
 12/24 anonim ***** válasza:
27%
Én is éltem kint 5 évig, de hazamenekültem, nem bírtam már tovább. Soha többet nem mennék vissza.
2020. ápr. 24. 17:12
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
30 alatt vagyok, én biztosan megyek. Nekem ebből ami itt zajlik köszönöm elég volt, de a többieknek jó szórakozást hozzá.
2020. ápr. 24. 17:41
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Te vagy a nyúlcipö
2020. ápr. 24. 17:44
 15/24 anonim ***** válasza:
64%

Sógornőm és a férje májusban már megy vissza Tirolba, újra nyit a szálloda, már hívtàk őket. Nem ők az egyetlenek.

Sokan azért fognak kimenni, mert ott könnyebb munkát találni, és megélni, mint itthon. Egyre emelkednek az árak. A sok munkanélküli lenyomja a béreket. Nehezebb lesz megélni annak is, akinek van munkàja.

Akinek nincs, és itthon nem talál, az mire várjon? A csodára? Nem fog, hanem jobb híján elvállal valamit külföldön. Se segély, se semmi, valamiből meg kell élni.

2020. ápr. 24. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:
40%

A vírusveszély elmúltával, azaz a szabad mozgás újbóli bevezetésével itt Magyarországon egy iszonyatos, NEGATÍV demográfiai robbanás fog bekövetkezni!

Ezt csak egy h'lye nem tudja kikövetkeztetni!

2020. ápr. 24. 18:03
 17/24 anonim ***** válasza:
32%

#16 vagyok:

A meglévőknek pedig legalább 20-25%-a fog lelépni!

Igen, tudom hogy ez milyen számokat takar!

2020. ápr. 24. 18:04
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
9-es! Ez aztán komoly lett, bro! :) Ha troll vagy, akkor hatalmas volt ez a beszólás, ha meg valóban így gondolod, akkor nincsenek rád szavak.
2020. ápr. 24. 18:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Sógornőm és a férje májusban már megy vissza Tirolba, újra nyit a szálloda, már hívtàk őket."

Ok, csak egy kérdés. Minek jöttek egyáltalán haza a vírus idejére fertőzni? Ha ott úgyis vígan el lehet éldegélni a segélyből, maradhattak volna. A többieket se értem akik hazajöttek, hogy miért.

2020. ápr. 24. 18:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

" A többieket se értem akik hazajöttek, hogy miért."

Mert ők is nagyon jól tudják amit mi is, hogy bajban erre az országra számíthatnak csak és nem arra amelyikben állítólag olyan jó az életük. Ők is tudták hogy ott idegenek és azok is maradnak. Meg hogy itt mindent megkapnak ebben a szerintük szar egészségügyben. Ennyi.

2020. ápr. 24. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!