1956-ban 270 ezren, menekültek el Magyarországról, most mennyien menekültek el az utóbbi években?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 08:34
1/9 anonim válasza:
Sokkal tobben szerintem,en is kozzejuk tartozom
2/9 anonim válasza:
Ha jól rémlik akkor csak UK-ben van ennyi magyar és Németországban még ennél is több.
Akkor még nem néztünk semmi mást, milliós nagyságrend.
3/9 dickharta válasza:
menekültek? nem pénzt keresni mentek?
menekülni üldözéskor szoktak. itt senkit nem üldöztek sztem.
4/9 A kérdező kommentje:
56-ban veszélyben érezték az életüket Magyarországon és kimentek, most is veszélyben érezzük, csak most más miatt.
2013. máj. 30. 13:24
5/9 dickharta válasza:
hagyjad már a süket dumád! aki kiment a 90% uk a pénz miatt ment ki. a fiatalok természetesen kalandvágyból,tanulni,nyelv miatt. az idősebbek meg pénzt keresni. nem menekültek,hanem mentek.
az hiányzik még ,hogy elkezd sajnáltatni magad ott nyugat európában! meg kitaláld,hogy politikai menekült vagy.
6/9 A kérdező kommentje:
ezt a süket dumát könyvből olvastam, annyira süket ez a duma majomfej!
2013. máj. 30. 17:09
7/9 dickharta válasza:
persze,hogy a süket dumádat nem arra értettem,hogy mennyien mentek ki! hanem a menekülésre..
8/9 anonim válasza:
Nézz szét az iwiv-en. Pl. London, Frankfurt, Bécs, Würzburg, New-York, stb. Én hátast dobtam a számoktól, amikor rákerestem. Az eredményt szorozd meg 2-vel mivel az utóbbi években a Facebook- népszerűbb. Azután szorozd meg 2-vel mivel nem minden menekült internetezik.
9/9 anonim válasza:
Londonhoz türelem, kitartás kell mivel max 5000 találatot hoz egyszerre a kereső. Évjáraton ként kell gyűjteni. pl: 26-27 -évesek 2300-an. Tippem: Londoni lakhellyel kb. 60.000 iwiw tag. Würzburg 100.000 lakosú német kisváros (kezelhetőbb.) 360 iwiw tag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!