Mi a világ véleménye Magyarországról?
szélsőjobboldalinak látják a magyarokat és magyarországot egy darab sz@rnak. Mindkettő jogos, az 1. csak azért nem, mert Magyaro.-nak csak egy része szélsőjobbos.
,,Én büszke vagyok rá hogy magyar vagyok"
nem gond ha megkérdezem miért? mi a különbség egy szlovén és egy magyar között például??
Áh, legtöbben azt sem tudják, hol van, és létezik-e egyáltalán.
Te már hallottál például Bissau-Guineáról? (Bocs, ha igen, nem provokatív jelleggel tettem fel a kérdést, de állítom, a magyar emberek nagy része nem.)
Sajnos nem szeretnek minket, de én is büszke vagyok. Azt hiszik, hogy mi rosszul bánunk szegény cigányokkal, fasiszta rasszista náci jobboldaliak vagyunk. Egyszer voltam Németországban és az egyik helyen csakis magyarul volt kiírva, hogy "NE LOPJ!". Kicsit gáz, nem? Ez azért van, mert a cigányok 96%-a tudjuk milyen. Öket mindenféle törvény védi, bármit mgtehetnek mert ez az életmód a vérükben van. Mint az arab terroristák csak ezek nem annyira gyilkolnak. Ez annak köszönhető, hogy a magyar nőknek vagy pasiknak az alja cigány tetszik meg, kavarodnak és megy tovább a cigány vér.
Mielőtt valaki szólna, 1796-ig visszamenőleg csak magyar őseim vannak, az előttük lévőkről semmit sem tudok.
Ez jutott eszembe mikor elolvastam a kérdést:
"Egy ország bűnből született, indiánok véréből,
Mégis a fél világot hipnotizálják a tévéből,
Hol tisztaság helyett hülyére mossák a fejeket,
Hol egészséges szegény helyett, fizetőképes betegek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!