Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kásler Miklós ALKALMATLAN?

Kásler Miklós ALKALMATLAN?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 23:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%

30-as. Rosszabb: a teljes kommented fikaztam le 28-as korodban, orbanfelszpas miatt. Mondanek jokivansagokat is, de egy barnanyelvu szervilis majom nem er annyit.

Az atomenergia egyebkent az atomhulladek miatt lesz kornyezetszennyezo es draga, ha mar szoba hoztad. (En nem tertem ki erre, de most megteszem) Kb nem lehet hova rakni, hacsak nincs otthon egy 51-es korzeted vagy oceanod. Nemetek problemaja pl ugyanez ezzel. Szivesen. Tovabbi jo nevetgelest

2020. ápr. 21. 01:47
 32/34 anonim ***** válasza:
56%

#31 simán van egy rakás el hely ahova lehet rakni a hulladékot mert kevés nagyon kevés. Elhagyott bányákba pl.

A gond nincsen az atomenergiával, A versenyeztetés nélküli szovjet atomerőmű, szovjet hitelből, 1200 évre titkosított szerződéssel, az a gond.

2020. ápr. 21. 10:14
 33/34 anonim ***** válasza:
52%

Én vagyok a kommunista a szélsőjobbos nézetemmel, amikor te támogatod a baloldali pártokat, szerinted ők az alkalmasok :D Aha, értem, mesélj még!

Persze, hogy csomó helyre lehet tenni a kiégett elemeket.

Ahogy az orosz hitellel sem lett volna gond, ha akkor veszik fel, amikor már a konstrukció miatt kifizetéseket kell kezdeményezni, mert ez így vicc, hogy 5 éve megegyeztek, és még semmi sincs az új blokkokból.

2020. ápr. 21. 10:49
 34/34 anonim ***** válasza:
31. Atomhulladek ugyben valtozatlanul nem ertunk egyet, a ruszki titkositott-lenyult cuccal igen.
2020. ápr. 21. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!