Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kásler Miklós ALKALMATLAN?

Kásler Miklós ALKALMATLAN?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 23:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ő is az. Rengeteg embernek semmi keresnivalója nem lenne sem a parlamentben, sem a kormány ágainál. Fidesz vagy nem Fidesz, nem ezen múlik. Egy biztos lesz számomra a politikában, hogy soha többé nem akarok baloldalt.

Nem vagyok Fidesz bérenc, vagy bármi, aminek biztos tituláltatok gondolatban. ;)

2020. ápr. 21. 01:06
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

Toroczkay seggbuta, ne viccelj mar. Nekem szimpi, ha valaki szereti a hazajat es ezt ki is fejezi, de ELVI politizalassal nem jutunk el a gazdasagi aranykorig. Azt hiszed, az van most? Nem, sajnos nincs.

Ha van igeny, elmondom, miert.

Gyurcsany lib, nem balos. A partvezetese sem az. Es nem, nem akarom a politikaban latni, isten ments.

Viktort sem: ep elmeju es gazdasagilag nem tokhulye emberek kellene, hogy egy orszagot vezessenek, nem az egymastol fuggo Gyurcsany vagy Orban.

Sajnalom, hogy ebbe a ket hibbantba van belegyogyulva az orszag.

Hianyzik egy harmadik ero, de olyan szellemiseggel, amivel nem csak pl en, a nemzeti meggyozodesu tudok azonosulni, hanem az is, aki ebben rugalmasabb nalam. Ennek a valakinek kell, hogy legyen tovabba kello mennyisegu es relevans gazdasagi ismerete.

Bar egy kozepcar szupermarket igazgatoja is aranybanyat csinalt volna Magyarorszagbol a jelenlegi, nemzeti porcukorral elkendozott gazdasagi rotty es lopasok helyett.

Ket dolog varhato -nem a mi idonkben-lesz tarsadalmi igeny a konstruktiv orszagra progressziv gazdasaggal, normalis tarsadalommal, vagy szinten nem a mi idonkben de sajnoa az orszag asszimilalodik par szaz even belul.

2020. ápr. 21. 01:07
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondtam, hogy én egyetértek azzal, hogy ő azt 2006-ban megtette, én is elítélem, viszont az akkori énjével tudok azonosulni, mint szélsőjobboldali.
2020. ápr. 21. 01:08
 24/34 anonim ***** válasza:
96%

#19 Durva, amiket összeírkálsz. Szerinted az, hogy valaki fenntartható energiagazdálkodást, környezetbarát energiapolitikát akar folytatni (momentum), az alkalmatlan, az vicc? Tehát ezzel elismered hogy te a bolygó tönkretételét, elpusztítását tartod a helyes iránynak? Gondolom te a környezetszennyező, kiemelten veszélyes és drága atomerőművet tartod az etalonnak, felteszem nem hallottál még pl. Csernobilról vagy Fukusimáról...

Vagy a másik: "viszont én a jelenlegi kormány alatt magasan az elvárásom feletti fejlődést látok" - Tehát szerinted a növekvő adók, pusztuló egészségügy, pusztuló oktatás, nevetséges bérek, folyamatosan dráguló piac, az elharapódzó korrupció, gyűlöletkeltés, rasszizmus, ezek az elvárásod feletti fejlődés jelei? Mondd kérlek, te milyen elborult világnézettel bírsz? Bele nem merek gondolni milyen lenne neked az "ideális állapot", gondolom valami poszt apokaliptikus filmet kell hozzá megnéznem hogy képbe kerüljek.

2020. ápr. 21. 01:09
 25/34 anonim ***** válasza:

Az a baj h ti még mindig a

Politikusoktol varjatok a megmentést. Mi is tudunk úgy szavazni mint Svajc. Nem kell a döntés jogát a közös ugyeinkrol atadni a minisztereknek.

2020. ápr. 21. 01:15
 26/34 anonim ***** válasza:
95%

26-os, nem mondod: azok az embertarsaink dontsenek a jovonkrol, akik hatalomban tartjak az orbangyurcsany kabareduettet az osrobbanas ota es azota is csak bennuk tudnak gondolkozni?

Az kéne még.

Szerintem egy tarsadalom eloszor oldja meg, hogy normalis, epelmeju, valodi tudassal rendelkezo emberek vezessek az orszagot, ne narcisztikus majmok, aztan azt, hogy a vezetoit szamonkerje es levaltsa nyafogas helyett, ha kell. Es ha ez megy, akkor mar van mivel elgondolkozni a kozvetlen(ebb) donteshozatalon is.

2020. ápr. 21. 01:24
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

Az atomenergia a lehető legjobb választás az ország számára. Más kérdés, hogy rohadtul el vagyunk csúszva vele, már rég kész üzemelnie kellene legalább egy blokknak. EZ a környezetbarát politika, nem pedig a szélerőmű, meg a többi hülyeség. Fontos a megújuló energia is, de tudjuk, hol van a helye. Az erőmű bővítéssel párhuzamosan hatalmas napelempark épült az atomerőmű mellett. Állami támogatás van saját napelemek telepítésére a házakra. Mi ez, ha nem zöld, felelősségteljes energiapolitika? Nagyon buta vagy, végtelenül sajnállak. Javaslom, járj be pár előadásra a BME-n, ott majd felnyitják a szemed az atomenergiával kapcsolatban.

Nézz utána annak is, mennyi pénz ment el kórházak fejlesztésére. Megsúgom, többszöröse, mint amennyi stadionokra "ki lett dobva" (ez sem igaz, hisz az NB1-es csapatok bérlik a stadionokat, így a sportlétesítmények profitálnak az államnak). Az adók megfelelő szinten vannak, én nagyon jól megvagyok a saját kis keresetemből, mint EV. Az oktatással semmi probléma nincsen, csak a sok kis kretén fiatal életképtelen tanulni. Én köszönöm szépen az államnak, hogy ingyen diplomázhattam az ország legjobb műszaki egyetemén, emellett diákhitelt is igénybe vehetnék, ha éppen úgy tartaná úri kedvem, ami rengeteg hallgatónak óriási segítség az élete elkezdésében.

Folyamatosan drágul a piac, tudod, ezt hívják inflációnak, ami minden jól működő gazdaságban jelen van. Látogasd meg a Corvinust (pfhejj) is, tanulj a gazdaság működéséről valamit!

Gyűlöletkeltés és rasszizmus van, de ezt saját maguknak köszönhetik a keletiek. Nagyon sajnálom őket, de én inkább nem ennék abból a cukorból, amelyik -habár lehet, hogy- finom, lehet, hogy semmi íze nincs, ám minden ezredik megöl. Köszi, ebből nem kérek.

2020. ápr. 21. 01:25
 28/34 anonim ***** válasza:
76%

28-as. Szinesznek minden esetre ne menj, mint EV. Carul all.

Valamint max annyira lehetseges hulyenek nezned az embereket, amennyire te magad az vagy. Valoban nem agysebeszekbol all az orszag, de amiket osszehordtal azt egy otodikes is csipobol kirohogi.

Na jo ejt, kellemes dagonyazast orban felszpoi es Feri messiasvaroi kozt orlodve Fungaryban.

2020. ápr. 21. 01:29
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Te mondod, aki szerint az atomenergia környezetszennyező, veszélyes és drága. Nevetséges vagy.
2020. ápr. 21. 01:30
 30/34 anonim ***** válasza:
91%

#19 elég alacsony elvárásaid lehetnek, ha az ami VOLT magasan az elvárásaid fölötti. Bár egy magadfata degenerált komcsinak tényleg nincs sok elvárása, csak hogy az elvtársai szétlopjanak mindent, és statisztikákat hamisítsanak...

"Az a DK, amit egy bukott politikus vezet? Ne vicceljünk már." Igen, mint orbán. Neki működött, barátjának, elvtársának a KISZ-ből is fog... sajnos.

Juj de jó vagy, hogy a házi"ellenzéki" elvtársatokat ALKALMASnak tartod :D

2020. ápr. 21. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!