Kásler Miklós ALKALMATLAN?
Termeszetesen AZ. A minielnokkel egyutt.
...ennek tukreben a tarsadalom is alkalmatlan: normalis orszagvezetest kiharcolni maganak pl emberemlekezet ota keptelen.
14-es. Nem azert alkalmatlan valaki, mert jobb v baloldali. Hanem azert, mert hulyesegeket csinal: pl leamortizal egy orszagot.
En jobboldali vagyok, de a szo klasszikus ertelmeben, a magyar ertelmezes jelenleg nem jobboldalit jelent, mint ahoy baloldali partok sincsenek jelenleg a palettan, liberalis partok vannak. (A DK lib, a Momentum lib, a parbeszed talan balos).
Abban, hogy a jelenlegi ellenzek toketlen egyetertek, akarmilyen oldaliak is. A toketlenseg es a kartekonysag egy orszag gazdasafagara es megosztottsagara nezve viszont ket kulon fogalom.
Kartekony jelenleg aminiszterelnok es neki ellentmondasra ALKALMATLAN, nepotista csapata.
Hogy ki milyen oldali pedig max annyiban szamit a szakertelemhez kepest, amennyire elhitettek veletek Fungaryban. Peace.
Persze, hogy nem azért alkalmatlan, viszont én a jelenlegi kormány alatt magasan az elvárásom feletti fejlődést látok.
Micsoda a DK, ha nem baloldali? Az a DK, amit egy bukott politikus vezet? Ne vicceljünk már.
A Momentum nagyságrendekkel alkalmatlanabb, mint a kormánypártok. Elég, ha az energiapolitikájukat említem. Ezek akarnak kormányozni?
Én az ellenzékből egy ember kezébe tudnám rábízni az országot, az pedig Toroczkai László.
Ha Gyurcsany bukott.
Akkor ugye neked Sara Botond is bukott politikus ugye? Tudod akit leszavazott a kerulete mert nem kertek belole majd kineveztek kormanybiztosnak a pasit.
Jaj Toroczkai.
En ot tisztelnem ha nem gyujtotta fel orban pincsijekent a tv szekhazat.
Vagy ha tenyleg ellenzeki lenne. De meg Budahazi is megmondta hogy az egesz mi atyank a fidesz babja penzert. Kamu ellenzeki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!