Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kásler Miklós ALKALMATLAN?

Kásler Miklós ALKALMATLAN?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 23:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem hogy tudnak úgy éjjel aludni, hogy ezrével teszik ki a szerencsétleneket a kórházakból? Ezek az érintett családok az életben nem szavaznak rájuk. Hát legalább emiatt meggondolhatnák magukat ha már irgalom nincs bennük!
2020. ápr. 20. 23:31
 12/34 anonim ***** válasza:
96%

Termeszetesen AZ. A minielnokkel egyutt.

...ennek tukreben a tarsadalom is alkalmatlan: normalis orszagvezetest kiharcolni maganak pl emberemlekezet ota keptelen.

2020. ápr. 21. 00:37
 13/34 anonim ***** válasza:
11%
Ki lenne a normális országvezetés? A bohóc ellenzéki baloldali pártok? Aha :DDDDD
2020. ápr. 21. 00:39
 14/34 A kérdező kommentje:
Ez a bohócozás már a 2014-es kampányban is ciki volt.
2020. ápr. 21. 00:40
 15/34 anonim ***** válasza:
19%
Az egész baloldali ellenzék ciki. Nézz rájuk, kérdező! Sajnos ők az alkalmatlanok. Nem hogy kormányzásra, még ellenzéknek is. Szánalmas banda.
2020. ápr. 21. 00:41
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

14-es. Nem azert alkalmatlan valaki, mert jobb v baloldali. Hanem azert, mert hulyesegeket csinal: pl leamortizal egy orszagot.

En jobboldali vagyok, de a szo klasszikus ertelmeben, a magyar ertelmezes jelenleg nem jobboldalit jelent, mint ahoy baloldali partok sincsenek jelenleg a palettan, liberalis partok vannak. (A DK lib, a Momentum lib, a parbeszed talan balos).

Abban, hogy a jelenlegi ellenzek toketlen egyetertek, akarmilyen oldaliak is. A toketlenseg es a kartekonysag egy orszag gazdasafagara es megosztottsagara nezve viszont ket kulon fogalom.

Kartekony jelenleg aminiszterelnok es neki ellentmondasra ALKALMATLAN, nepotista csapata.

Hogy ki milyen oldali pedig max annyiban szamit a szakertelemhez kepest, amennyire elhitettek veletek Fungaryban. Peace.

2020. ápr. 21. 00:56
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
Senki se alkalmatlan akit a Fidesz szeret.
2020. ápr. 21. 00:59
 18/34 anonim ***** válasza:
23%

Persze, hogy nem azért alkalmatlan, viszont én a jelenlegi kormány alatt magasan az elvárásom feletti fejlődést látok.

Micsoda a DK, ha nem baloldali? Az a DK, amit egy bukott politikus vezet? Ne vicceljünk már.

A Momentum nagyságrendekkel alkalmatlanabb, mint a kormánypártok. Elég, ha az energiapolitikájukat említem. Ezek akarnak kormányozni?

Én az ellenzékből egy ember kezébe tudnám rábízni az országot, az pedig Toroczkai László.

2020. ápr. 21. 01:00
 19/34 A kérdező kommentje:

Ha Gyurcsany bukott.

Akkor ugye neked Sara Botond is bukott politikus ugye? Tudod akit leszavazott a kerulete mert nem kertek belole majd kineveztek kormanybiztosnak a pasit.

2020. ápr. 21. 01:03
 20/34 A kérdező kommentje:

Jaj Toroczkai.

En ot tisztelnem ha nem gyujtotta fel orban pincsijekent a tv szekhazat.

Vagy ha tenyleg ellenzeki lenne. De meg Budahazi is megmondta hogy az egesz mi atyank a fidesz babja penzert. Kamu ellenzeki.

2020. ápr. 21. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!