Kásler Miklós ALKALMATLAN?
Kér idős rokonomat tették ki a kórházból. De a tévében hallgattam hogy csak azokat küldik haza akik otthon ápolhatóak, legalábbis Müller Cecília néni ezt mondta. Az egyik Alzheimeres, 1-es számú cukorbeteg + gerincbtegség, a másik combnyaktörés után van.Két nagyon jó ember, akik építették ezt az országot, most meg kirakták őket, mint akiért nem kár.Egyikük sem ápolható otthon, tekintve hogy nálunk a családban nincsen nővér vagy gyógytornász. Nagyon szeretem őket és mindent meg fogunk tenni értük, de ebben a helyzetben semmilyen szakember nem jön házhoz. Ez így halálos ítélet két olyan embernek, akinek ez a haza tényleg fontos volt.
Nekem mostantól az hogy Fidesz meg Kásler szitokszó, pedig hosszú évekig voltam szavazójuk.
#4 Sajnálattal hallom, elszomorító, remélem minden jóra fordul.
Sajnos egyre több embernek kell rájönnie milyen a Fidesz valójában. Nekik az emberek nem fontosak, csak amíg hasznot hajtanak nekik.
Ő mindenre IS a legalkalmasabb, hiszen rendelkezik az összes szükséges tulajdonsággal. Hithű fideszhű fehér keresztyén hetero férfi aki szó nélkül végrehajtja az utasításokat.
"Én nem vagyok hibás, mert csak parancsot hajtottam végre."
Ismerős mentegetőzés ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!