Van. Itt valaki akinek a szakmája: IPARI TERMÉK- ÉS FORMATERVEZŐ MÉRNÖKI?
hol akarod ezt tanulni?
ha miskolci egyetem,akkor inkább ne,nem tudsz vele elhelyezkedni...se nem gépész,se nem formatervező,se nem semmi...
első vagyok
nem irok privit senkinek
kérdezz itt
Mennyit keres átlagban egy IPARI TERMÉK- ÉS FORMATERVEZŐ MÉRNÖK???
200-at minimum???
Én is oda fogok felvételizni következő évben, úgyhogy pár dolog róla:
Nemtudom mennyit keres, kb egy mérnöki fizetés, de ne is érdekeljen, inkább az, hogy szeresd ezt csinálni. Egy formatervező mérnök munkája az, hogy olyan tárgyakat tervezzen, ami egyszerre szép és használható, a művészet és a tudomány ötvözete. A szappanadagolótól kezdve a formabontó ikeás bútorokon keresztül akár az autó karosszériákig. Csak akkor akarj oda menni, ha jól rajzolsz, és szeretsz akármit tervezni.
A ponthatár alacsony, 340-360 körül mozog, de van rajz alkalmassági, ami viszont kiszórja azokat akik nem tudnak rajzolni. Fontos még, hogy félig művészet, úgyhogy nem feltétlenül a megtanult dolgokat, hanem a formatervezői tehetségedet fogják nézni amikor munkát kapsz.
Üdv.!
Nekem is nagy vágyam a formatervezés. A hobbim is hasonló.
Én a Pécsi egyetemre jelentkeznék, de még gyüjtöm az infókat, hogy érdemes-e. 2 szakmát már kitanultam, amik már elavultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!