Az Óbudai Egyetem ipari termék- és formatervező mérnöki szak kódja a következő?
ipari termék- és formatervező mérnöki ANA?!
mert sehol nem találtam ilyen külön kódot erre.
megvettem de az OE-ANA a könnyűipari mérnökinek is a kódja,ezért nem voltam benne biztos.
A 28.-án tartandó rajz alkalmassági vizsgára kell utalnom 4000ft-ot,de ezt írtam be kódnak,h RKK/ipari termék- és formatervező mérnöki ANA
remélem így is elfogadják.
"olyan meg más nincs, csak egy."
Ez mit jelent?
Egyébként nyugodj meg, jó lesz az ANA 99%
Ez azt jeletni, hogy A - alapképzés N - nappali forma A - államilag finanszírozott
Nyilvánvalóan alapképzésre mentél ezért az első A jó lesz, mesterképzésre nem szoktak alkalmasságit kérni. A nappali is jó lesz, mert nem hirdették meg levelező képzésben, így nem is jelentkezhettél arra. A 3. betűt, azt nem tudhatjuk, vagy A vagy K, neked kell tudnod, hogy államilag finanszírozott, vagy költségtérítéses képzésre jelentkeztél.
nem ez ANA! ez államilag támogatott,ezzel tisztában vagyok.csak azt hittem van vmi külön kódja,mert nem emlékeztem nagyon rá,h mit írtam a jelentkezési lapba,csak annyira,h ipari termék és formatervezői mérnök és így mellé a kód, h ANA.
ezért így küldtem el,de biztos akartam lenni benne ,h jó,de már tudom,h igen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!