Ipari termék- és formatervező mérnöki (BME) vagy Gépészmérnöki (Gödöllő)?
Végzős diák vagyok egy gépészeti suliban, ahol az első évtől kezdve jó voltam a szaktantárgyakból. Eddig Gödöllőre mondtam egyértelműen, hogy ott tanulnék, mégpedig a gépészmérnöki karon, de rájöttem, hogy pl. tervezni AutoCAD-del sokkal jobban szeretek mint pl. műhelyben dolgozni (sajnos ügyetlen vagyok) vagy komoly mechanikai számításokat végezni.. Matekból jó vagyok, de a lényeg, hogy AutoCAD-ben már olyan szinten vagyok, hogy végülis majdnem bármit megtudok rajzolni, tervezni..
Szerintetek így melyik szakot válasszam a két suli közül? Mert szerintem egy gépészmérnök mivel több területen jártas, annak van több lehetősége állások terén.. Csak az a fránya műhely na meg a mechanika az amely nem megy hála a tanáromnak akit tavaly kifogtam -_-' ..
Vélemények, tapasztalatok, minden érdekelne ezekkel kapcsolatban :)
Köszönöm előre is!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!