Fideszesek, ti nem ábrándultatok ko most a kormányból végleg?
-Eddig bíztam bennük, most meglátszik, hogy mennyire felelőtlenül kezelnek egy helyzetet
-Hagyják a nem koronás betegeket meghalni
-Nem nyújtanak segélyt a bajba jutottaknak
-Nem teszik meg a szükséges intézkedéseket (pl. maszk kötelezővé tétele), képesek időseket tömegesen a fertőzésbe vinni, hogy aztán Karácsony Gergelyre kenjék
Miközben az egyébként jól csinál mindent.
-Bevezették a rendeleti kormányzást határozatlan időre
Uszítanak a balliberális oldal ellen, miközben azok sokkal normálisabbak, mint ők
#13 "ráerőltették szerencsétlen 80+ évesre hogy tegye be a pénzét a helyi fideszes brókerhez aki 2015 körül jól bebukott. "
Szép is a mese, akkor is ha rossz a vége - csak lehessen vele a kormányt szidni, ugye?
Csak az a ciki, hogy a karcagi Marcsikának a hülyék adták oda a pénzüket. Aki amúgy brókernek adta ki magát, de köze nem volt a fideszhez, bármennyire is tetszetős lenne ha így lenne.
Tudod nekem is élnek arra barátaim és ők is majdnem odaadták a pénzüket. Pedig nem gondoltuk soha hogy ekkora hülyeségre lennének képesek. Mázlijuk volt, épp bebukott a bróker Marcsi, mielőtt vitték volna hozzá a kis megtakarított pénzüket ők is - ostobán.
Értem én ha emiatt haragszol rájuk, de ne keverd össze ezt a pártpolitikával. Bróker Marcsi egy csaló szélhámos, aki piramisjátékkal elszedte rengeteg ember pénzét. Utólag egyik sem értette hogy lehetett ilyen buta, de akkor (ahogy barátaink is elmondták) annyira kecsegtetőnek tűnt, hogy olyan magas kamatokat adott, míg a bank meg szinte semmit.
Haragudj rokonaidra a butaságuk miatt, de a mesébe ne keverj bele olyat ami nem volt benne, mert az egészet hiteltelenné teszed vele!
Ha csak a hozzád hasonló unatkozó agyamentek napi egy tucat ehhez kísértetiesen hasonló kérdésdömpingjéből tájékozódnánk, akkor biztosan kiábrándulnánk. A baj csak az, hogy mi, fideszesek a nálad picikébb értelmesebb emberkékre szoktunk hallgatni, titeket pedig megmosolygunk. Így: :)
Még csak a kezdeti időszakban van a járvány.
Sokan fognak kiábrándulni a fideszből,ha később sem lesz ingyenpénz,és a járvány elhúzódik.
Kérdező! Te Gyúcsányrú, meg az emútt nyócévrű még nem hallottá?
Mi fideszesek akkor sem ábrándulunk ki Dr. Albán Mihály Lőrincbű, ha az a fejünkre sz@rna!
Európában a 4. helyen vagyunk járvány biztonságban
Az IMF szerint 1-2 helyen a gyors kilábalási esélyeket tekintve.
Az a nagypapája történet rémes, "saját költségre" kellett eltemetni szegényt?
Szép család lehettek, ha e miatt emlékeztek rá!
KI erőltette a pénzét a brókerhez?
Ha Marcsika, hát nem bróker, és nem fideszes.
A pénz világban pénz van, eszmék nem annyira. Gyuri bá' is megmondta a már egy párszor
#29, csak a Teremtőben hiszek, a többit azt tudom 😁
Ezek egyszerű dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!