Fideszesek, ti nem ábrándultatok ko most a kormányból végleg?
-Eddig bíztam bennük, most meglátszik, hogy mennyire felelőtlenül kezelnek egy helyzetet
-Hagyják a nem koronás betegeket meghalni
-Nem nyújtanak segélyt a bajba jutottaknak
-Nem teszik meg a szükséges intézkedéseket (pl. maszk kötelezővé tétele), képesek időseket tömegesen a fertőzésbe vinni, hogy aztán Karácsony Gergelyre kenjék
Miközben az egyébként jól csinál mindent.
-Bevezették a rendeleti kormányzást határozatlan időre
Uszítanak a balliberális oldal ellen, miközben azok sokkal normálisabbak, mint ők
Nehogy azt hidd.
Mindjárt elmesélek valamit a saját családomból. Mert rajtam kívül szinte mindenki fideszes főleg apai ágról.
Na volt nagyapámnak egy kis megtakarítása amikor már súlyos beteg volt. Nem volt gazdag de nem is éhezett. Na a csontfideszes lánya nekem a keresztanyám de nem állok kb. szóba velük jó ideje és annak a fia ráerőltették szerencsétlen 80+ évesre hogy tegye be a pénzét a helyi fideszes brókerhez aki 2015 körül jól bebukott. A pénz pedig oda lett és a temetést is úgy kellett saját költségen megcsinálni. Ami nem is lenne baj de a fideszes bróker és a fidesz szavazó rokonság kisemmizte szerencsétlent. Mit csináltak 2018-ban? Tapsikoltak a fidesznek meg minket inzultáltak mert nem a fideszt támogatjuk hanem a migránstámogatókat.
Most 2020 van. A Nagymamám ápolási osztályon fekszik betegség miatt. Hamarosan hazaküldik de jó kérdés hogy lesz megoldva. A fidesz üríti ki az ápolási osztályt. Valószínű ezután is a fidesz mellett állnak mert nem fogják fel a valóságot. Elképesztő ami lejátszódik a fideszes fejekben. Nem tudom mi kellene hogy felnyíljon a szemük.
"Mert eddig egész jól ment a gazdaság"
Hát ha szerinted eddig nagyon jól ment minden, akkor sok boldogságot kívánok neked a folytatáshoz is.
Azért nem teszik kötelezővé a maszkot, mert a gyógyszertári maszk kb halottnak a csók. Többet árt, mint használ. FFP2-es maszkot kéne hordania mindenkinek, az pedig lehetetlen, mert nincs annyi a világon.
Annak kell maszkot hordania, aki már elkapta. Aki nem kapta el, annak felesleges.
Egyébként se kéne teleszemetelni 2 milliárd maszkkal a bolygót. Van már elég szemét a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!