Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti életeket hogyan befolyásolj...

Ti életeket hogyan befolyásolja az új korona vírus?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 16:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én nem írtam azt, hogy a nyugdíjasok intorveltáltak. Azt írtam, hogy akik azt nyilatkozzák, hogy szinte semmit nem változtatott a vírushelyzet az életükön, vagy azért teszik, mert introvertáltak, vagy mert puritán típusok vagy pedig mert már rendesen benne vannak a nyugdíjaskorban. Ez három különálló eshetőség. Persze nem zárja ki egymást a három, de aki időskorú, és nem nagyon mozdul már ki, az ezt általában egészségügyi okok miatt teszi.
2020. ápr. 13. 17:44
 22/28 anonim ***** válasza:

Hétköznap alapvetően nem befolyásol. Ugyanúgy dolgozom, boltba járok, meg teszek-veszek mint előtte.

A hétvégéimet rontja el, mert hobbim a túrázás, kirándulás, de most nagyon rászálltak erre a témára. A legtöbb kirándulóhely környékén lezárások vannak. Nem kommentálom, hogy ez jó, vagy rossz.

De összességében eddig sikerült megoldani a "kijárást". Hiszen beülök autóba, elmegyek 1-1,5 óra vezetéssel a nem túl felkapott helyekre, és ott kirándulok egyet, akár egyedül, akár 1-2 ismerőssel. Tudom ezért sokak szemében én vagyok ezért az Antikrisztus.

Amit bánok, hogy elmarad csomó rendezvény és dolog ami érdekel.

Heti szinten teljesítmény túráztam, most semmi.

Autósportok elmaradnak, Hungaroringen se lesz semmi mostanában.

Múzeumok, koncertek, minden program zárva, elmarad.

Engem inkább a jövő zavar. Illetve annak a kilátástalansága. Ki tudja, mennyire nyílnak meg ezek után a határok, mennyire lesz egyszerű utazni, világot látni. Eddig bagóért eljuthattunk a világ másik felére, most ez a világ véget ér.

2020. ápr. 13. 17:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Először pár hét fizetett szabadságra küldtek, most már viszont fizetetlenen vagyok. Egy hónapja minden időmet a tanulásba ölöm, eddig munka mellett tanultam. Két hónapot kihúzunk, utána nem tudjuk, mi lesz, de nem mondok fel - sokat fog érni a meglévő munkaviszonyom, úgy érzem, ha lemegy ez az őrület. Közben poénból pályázgatok izgalmasnak tűnő állásokra, informatikai képzésen vagyok egyébként is, de azt tervezem, kihasználok pár kurzust, ami elérhetővé vált. Most a hétvégén bűnöztem kicsit - kimentünk öcsémhez kertet rendezni, rettenet jól esett. Természetesen autóval, buszra csak akkor szállnék, ha más opcióm nem lenne. Párom szerencsére ugyanúgy dolgozik, még túlórájuk is akad, így kicsit tovább vagyunk biztonságban. A főbérlőnk teljesen emberi, közel barátságban vagyunk vele, ha minden kötél szakad, segít ő is, erről is beszéltünk korábban. De ha júliusnál tovább tart, akkor nagy bajba kerülünk mi is, mivel egyikünknek sincs hova menni, maximum öcsémhez az egyszobás kunyhóba, ahonnan a munkahelyünk is elérhetetlen...
2020. ápr. 13. 17:48
 24/28 mindentudó99 ***** válasza:
Egyenlőre annyiban hogy én vásárolok a nyugdíjas szüleimnek. Ők nem mennek szinte sehova. Nem gond nagy a kert elvannak. Másban nem érint munka van úgy néz ki lessz is folyamatosan. Szabdnapjaimon eddig se és most se ülök itthon járom a határt vízpartokat ( nem tömegben). Ebben még nem korlátoznak. Kocsmák bezártak de az se érint. Igazából nincs sok változás. De jó lenne túl lenni rajta. Sokan elvesztették a munkàjukat.
2020. ápr. 13. 18:12
 25/28 anonim ***** válasza:
22: Nem hiszem, hogy durva áremelkedésekre kell számítanunk utazások és szállások árában. A turizmusnak érdeke lesz megfizethető árakat tartani, hogy be tudjanak újra indulni a dolgok.
2020. ápr. 13. 18:22
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem birom már idegekkel, úgy érzem, mintha egy háború közepén lennék. Kezdek mégjobban befordulni.
2020. ápr. 13. 19:14
 27/28 anonim ***** válasza:
El akartam húzni ebből az országból mielőbb aminek a tönkretétele már régóta folyik az előző évezredben is folyt és így is ki akarok csak később lehet majd.
2020. ápr. 13. 19:59
 28/28 anonim ***** válasza:
27: Most sem lehetetlen. Hollandiában élek, épp most olvastam egy Facebook-csoportban, hogy valaki most jön ki dolgozni.
2020. ápr. 13. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!