Ti életeket hogyan befolyásolja az új korona vírus?
Hétköznap alapvetően nem befolyásol. Ugyanúgy dolgozom, boltba járok, meg teszek-veszek mint előtte.
A hétvégéimet rontja el, mert hobbim a túrázás, kirándulás, de most nagyon rászálltak erre a témára. A legtöbb kirándulóhely környékén lezárások vannak. Nem kommentálom, hogy ez jó, vagy rossz.
De összességében eddig sikerült megoldani a "kijárást". Hiszen beülök autóba, elmegyek 1-1,5 óra vezetéssel a nem túl felkapott helyekre, és ott kirándulok egyet, akár egyedül, akár 1-2 ismerőssel. Tudom ezért sokak szemében én vagyok ezért az Antikrisztus.
Amit bánok, hogy elmarad csomó rendezvény és dolog ami érdekel.
Heti szinten teljesítmény túráztam, most semmi.
Autósportok elmaradnak, Hungaroringen se lesz semmi mostanában.
Múzeumok, koncertek, minden program zárva, elmarad.
Engem inkább a jövő zavar. Illetve annak a kilátástalansága. Ki tudja, mennyire nyílnak meg ezek után a határok, mennyire lesz egyszerű utazni, világot látni. Eddig bagóért eljuthattunk a világ másik felére, most ez a világ véget ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!