Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti életeket hogyan befolyásolj...

Ti életeket hogyan befolyásolja az új korona vírus?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 16:16
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
életeteket!
2020. ápr. 13. 16:17
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy. Eddig is csak melóba meg boltba jártam.
2020. ápr. 13. 16:20
 3/28 anonim ***** válasza:
85%
Qrvák meg kocsma kilőve.
2020. ápr. 13. 16:27
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Munkahely-bolt-otthon, és ennyi. Ez előtt sem volt más, de én is érzem, hogy ez nem az igazi.
2020. ápr. 13. 16:30
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
Azonkívül,hogy anyumra jobban vigyázok,semmi változás.Faces ismik száma lett kevesebb 😁
2020. ápr. 13. 16:31
 6/28 anonim ***** válasza:
77%

Rosszul. A cégnél alig van munka a vírus miatt, ezért átvettek részmunkaidőbe, de még így is van olyan nap, hogy egyszerűen nincs mit csinálni. Emiatt félek hogy leépítések lesznek, és mivel nem rég óta dolgozom ott, így könnyen repülhetek :(

Pár hónapra elegendő megtakarításom van, de azt értelemszerűen nem fogom beletolni az albérletbe, főleg hogy semmi garancia hogy ez pár hónap múlva rendeződik, így ha nem lesz munka akkor irány vissza a mama hotel.

2020. ápr. 13. 16:31
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában lakom, a határzár miatt nem láthatom a családomat. Bécsben lakom, itt is nehézkes a levegőzés gyerkőccel. Újra napi használatban van az autóm, hogy kimenjünk a városból az erdőbe.
2020. ápr. 13. 16:32
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen odavágta az 1-2 éves terveimet...

Az online egyetemi oktatás nem működik túl jól. Szakmai gyakorlati helyet sem könnyű találni a jelenlegi helyzetben (napi 4000 ember veszíti el a munkáját).

Személy szerint én gyűlölök ebben a faluban lakni. A koliból mindenki el lett küldve haza. Nagyon minimális esély látok arra, hogy bármilyen előrelépés legyen az életemben az elkövetkezendő időszakban. A mellettünk lévő városban amúgy sem szokott semmi munka lenni, hát még így..

Szociálisan el vagyok vágva a barátaimtól, ismerőseimtól. Nem a karantén miatt, hanem senki nem lakik itt a környéken, vagy aki lakott, az is lelépett.

A barátnőmmel másfél hónapja találkoztunk utoljára.

Ha ebben a helyzetben nem sikerül szakmai gyakorlatot csinálnom, akkor csúszok az egyetemmel.

Nekem pont az adott jövőképet hogy egy normálisabb városban élhettem, tanulhattam.

Szóval nekem ez most nagyon rosszul jött ki.

2020. ápr. 13. 16:34
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Meló helyett segély. Edzőterem zárva. Elmaradt koncertek, amikre mentem volna. Augusztusra szervezett nyaralás kétséges.
2020. ápr. 13. 16:44
 10/28 anonim ***** válasza:
77%

Nekem furcsa, és egyben szomorú is a #2,3,4 válaszoló élete. Számomra felfoghatatlan, hogy lehet úgy élni, hogy csak dolgozni és boltba jársz és sokaknak ez természetes.

Nekem első sorban probléma, hogy kvázi aligha tudok bárhová is menni, hiányoznak a barátaim, eddig alap volt hogy minden délután/hétvégén valakivel megiszok egy kávét/sört most nem igazán lehet találkozni senkivel. Home office-ban vagyok, hiányzik a munkahelyem, a kollégáim, a mindennapos poénok, de a legjobban hogy nem lehet kirándulni menni, még a túrázások is korlátozottak.

De így is ha csak tehetem kimegyek sétálni, bringázom a környékem 3-5 km. körzetében, megbolondulnék ha a szobámban kellene ülnöm egész nap..

2020. ápr. 13. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!