Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti életeket hogyan befolyásolj...

Ti életeket hogyan befolyásolja az új korona vírus?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 16:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért összeszeteszem a két kezem, hogy a munkahelyem létfontosságú feladatot lát el, ezért fix. Viszont a magány kezd az agyamra menni. Nem találkozhatok a barátaimmal. A barátnőm is rettenetesen hiányzik, mivel a szülei hisztiznek a vírus miatt, úgyhogy valószínűleg a járvány végéig vele sem találkozhatok. Nyomaszt hogy minden be van zárva, vagy éppen tönkremenőben van. Látni se lehet ennek a végét. Attól meg még jobban félek milyen állapotok lesznek mire véget ér ez a cirkusz.
2020. ápr. 13. 16:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

"Attól meg még jobban félek milyen állapotok lesznek mire véget ér ez a cirkusz."

Én is attól tartok ennek egyhamar nem lesz vége, és az országokat gazdaságilag a mélybe fogja küldeni. Vakcinára minimum októberig kell várni, amíg mindenki megkapja és immunis lesz az legalább 2021 februárja.

Ha addig #maradjotthon lesz többen fognak éhen halni/megbolondulni mint a vírus miatt.

2020. ápr. 13. 17:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok utazni, nem tudok szórakozni járni, illetve délelőtt boltba, plusz HO van.

Egyébként mivel teljesen leszarom a vájruszt, munkám és megtakarításom is van így nem érint meg ennél mélyebben. Jó lenne, ha júniusra szabadon lehetne utazni, mert van pár repjegyem akkorra.

2020. ápr. 13. 17:05
 14/28 anonim ***** válasza:
21%
Én otthon fekszem. Játszok, TV-zek. Semmit nem csinálok és kapom ugyanúgy a fizum. Nekem bejött a korona 😘
2020. ápr. 13. 17:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Számomra megdöbbentő hallani és olvasni (nemcsak itt), hogy mennyi embert nem érint, merthogy amúgy sem járt máshova a szabadidejében, mint vásárolni. Tényleg ilyen magas az introvertáltak és puritánok lélekszáma? A másik lehetőség, hogy ezt csupa nyugdíjaskorú mondja.
2020. ápr. 13. 17:14
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
A home office bejön, szerencsére munka is van, az én szektoromat ez nem érinti közvetlenül. Később lehetnek bajok, de ha dől a gazdaság, akkor az érint mindenkit. Hiányzik, hogy mehessek ide-oda, de jelen helyzetben a szerencsések közé tartozom, szóval nem panaszkodom.
2020. ápr. 13. 17:24
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Mintha nem is lenne.
2020. ápr. 13. 17:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

#15 Szerintem a nyugdíjasok nagyrésze éppen nem introvertált (ha rosszul jött le, ne haragudj :D), ugyanúgy él nagy részük társasági életet, csak nem éppen a mi általunk megszokott helyeken - pl. piac, tömegközlekedés, szintén nyugdíjas barátai, klubok, templomok stb.

Egyébként nekem is a közösségi élet hiányzik a legjobban, hiába fáradok el nap végére egy átlagos hétköznapon, de mégis hiányoznak a barátok, maga a közösség, pedig nem vagyok egy extrovertált személyiség.

2020. ápr. 13. 17:26
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos jól mondja a #18, a nyugdíjasok kevésbé introvertáltak. Én viszonylag fiatal vagyok egy számítógép szervizben dolgozom, a kollégáim 80%. reggel kialvatlan szemekkel bejön dolgozni, ebédre a legtöbbször megeszik egy mekit vagy valami gyors kaját, délután hazamegy, rendel egy pizzát és beül a gépe elé hajnali kettőig.

Így telik el egy ÉLET, és ezt élvezik.. :/

2020. ápr. 13. 17:34
 20/28 anonim ***** válasza:

Én is egyetemista vagyok. Nekem a távoktatás nagyon bejön, az egyetemi "gyakorlatok" meg úgyis haszontalanok. DE! épp március elején kezdtem volna egy gyakorlati helyen, hát az most hónapokra ugrott:( Persze, a barátok hiányoznak, a netes kapcsolattartás nem ugyanaz, de azért ki lehet bírni.

A szüleim miatt a legszükségesebbeken kívül én sem járok sehova. A nyári terveknek meg hát... lőttek.

2020. ápr. 13. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!