Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha sokan azt mondják, hogy...

Ha sokan azt mondják, hogy Orbán és a fidesz sz*r, akkor elmesélnék nekem azt, hogy Gyurcsány mit csinált 2002-2010 között?

Figyelt kérdés

Nem védem én egyiket se, de emlékeim szerint ő semmivel nem volt jobb, mint most Orbán. De ha lehet ilyet mondani, akkor sajnos egy pártot nem tudnék mondani, akire megérné szavazni.

Illetve személy szerint, én szívesen eltudnék képzelni egy politikusoktól független, illetve teljes egészében politika mentes életet, mert szerintem zsák a foltját mind! Egyik 19 másik egy híján 20!

Szerintem köpni való az összes.. Duma az megy mindegyik részéről. Én nem vagyok egyiktől se elájulva! Ki hogy látja?

#Orbán Viktor #politika #Gyurcsány #nem kellenének politikusok
2020. ápr. 12. 08:42
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
71%
Miért hasonlítod a sz@rt a kakihoz?!
2020. ápr. 25. 12:39
 42/45 anonim ***** válasza:
71%
Ok, Gyurcsány ugyanolyan szar volt mint Orbán. De Gyurcsány ment a levesbe. Akkor menjen Orbán is, a hazaáruló kommunista kisz-es!
2020. ápr. 25. 18:57
 43/45 anonim ***** válasza:
23%

Tényleg olyan jó, hogy amikor Orbán- kormány van, akkor megy a gyurcsányozás, amikor Gyurcsány- kormány van, akkor meg az orbánozás, más egyszerűen nem férhet bele ebbe az iszonyúan bonyolult egyenletbe, amit magyar politikának hívunk. Megállás nélkül az egymásra mutogatás, a felelősség áttolása zajlik a másikra ár húsz éve. Ebből a lefelé vezető spirálból nem fog kiszabadulni az ország sosem, addig legalább is biztosan, amíg a szavazótábor agyacskája is csak ezt a két szót tudja megjegyezni: Gyurcsány- Orbán. Ez sajnos a népet is minősíti.

Kérdésre konkrétabban válaszolva: Senki nem mondta, hogy Gyurcsány egy fokkal is jobb lenne, mint Orbán.

El kéne már felejteni mindkettőt.

Ez pont olyan, mint a múlt században: aki nem kommunista az szükségképpen fasiszta, és aki nem fasiszta, az szükségképpen kommunista. A legegyszerűbb dolog elhinni, hogy csak ez a két tábor létezik, addig se kell gondolkodni, a birkatábor csordaszelleméhez nagyon könnyen azonosulva, önálló gondolatoktól és kérdésektől mentesen majmok módjára sz.rral dobálózni, meg fújni a savat a másik táborra, ahelyett, hogy a saját dolgukkal foglalkoznának és letennének valamit az asztalra (esetleg elgondolkodnának azon, hogy lehet sokféleképpen is látni a dolgokat), bár ugye ez a szavazótábor szellemi minőségéhez igazodóan, nem lenne kifizetődő, nem hozná a hőn áhított hatalmon maradást. Gratulálok hozzá...

(Teszem hozzá: Jelenleg egyetlen párttal sem szimpatizálok, már csak azért sem, mert egyetlen magyarországi párt sem tudja képviselni az érdekeimet, nézeteimet alapvető elveiben sem. Még akkor sem, ha tiszta szándákú, jóakaró pártokról szólna a politika, akik a nézeteik véghezvitelét és a nép szolgálását tűznék ki célul. Hiszen ugye a múlt század fasiszta-kommunista felosztásán és ezek szellemi örököseiként gondolkodva szóba sem jöhet a nézetek sajnos nem létező metszethalmaza, amiben sokféle tábor nézeteinek, elveinek összekombinálásán alapulva létre lehetne hozni valami újat is. De a sokféle gondolkodás ugye feltételezné az önálló gondolkodást/véleményalkotást, a másik elveinek, érveinek megismerését és az arról való kulturált vitát, ezzel együtt a csordaszellem megszűnését, ám a mai magyar politikai életet elnézve, a nép nagyon úgy tűnik mindegyiket erősen nélkülözi...)

2020. ápr. 26. 17:22
 44/45 anonim ***** válasza:
71%

#43 Tudod az a gond, hogy a fidesz meg a kdnp csupán egy volt a nagyon sok párt és nagyon sokféle nézet között. A jelenlegi parlamenti ellenzék érte el azt, hogy a velük szemben állók között már nem látni semmi különbséget. Mintha lenne a vaníliás meg a tejszínes vaníliás torta és vele szemben a sok másféle tortából gyúrnának egy vegyeset, csak megtartanák rajtuk a feliratokat, hogy csokis, málnás, puncsos, citromos. De hiába kóstolod meg a csokisat, citromosat, egyforma ízű és ugyanolyan mint a puncsos és a többi is.

te meg nem azokat hibáztatod emiatt, akik elvették még a lehetőségét is annak, hogy a neked tetsző elvek és értékek is képviselve legyenek, hanem azokat hibáztatod, akik most is ugyanolyanok, mint voltak 10 meg 20 éve.

2020. ápr. 26. 19:45
 45/45 anonim ***** válasza:
28%
Gyurcsány: "Elk**tuk, nem kicsit, nagyon!" Ő legalább őszintén bevallotta. Nem azonnal, de később lemondott a miniszterelnökségről.
2020. ápr. 30. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!