Ha sokan azt mondják, hogy Orbán és a fidesz sz*r, akkor elmesélnék nekem azt, hogy Gyurcsány mit csinált 2002-2010 között?
Nem védem én egyiket se, de emlékeim szerint ő semmivel nem volt jobb, mint most Orbán. De ha lehet ilyet mondani, akkor sajnos egy pártot nem tudnék mondani, akire megérné szavazni.
Illetve személy szerint, én szívesen eltudnék képzelni egy politikusoktól független, illetve teljes egészében politika mentes életet, mert szerintem zsák a foltját mind! Egyik 19 másik egy híján 20!
Szerintem köpni való az összes.. Duma az megy mindegyik részéről. Én nem vagyok egyiktől se elájulva! Ki hogy látja?
"Ha sokan azt mondják, hogy Orbán és a fidesz sz*r, akkor elmesélnék nekem azt, hogy Gyurcsány mit csinált 2002-2010 között?"
Előszöris a világ szerencsére nem fekete-fehér, ahogy te látod. Attól, hogy az egyik kedvelted lámpavasra való, még nyugodtan mellé lehet húzni a másikat is. És odaférnek még mindkettő elvakult követői is.
Napi "A gyúúcsány jób lene???!!!" kérdés is megvolt.
Egy katasztrófa lesz a fideszeseknek ha meghal Fletó, nem is tudom kihez kell állandóan méricskéálni a kisgömbőc fideszt...
Orbán Viktor egyik rémálma az lehet, amikor Gyurcsány kórházi betegágya mellett fogja Fletó kezét, aki katéterrel, oxigénmaszkkal csak egyre gyengülően tekint Viktorra, majd lehunnya szemét.
Viktor zokog, üvölt, szidja az eget, mindent. Vége. Elhunyt az, akihez képest ő "jobb" lehet :D
Aztán verejtéktől áztatva felriad, és látja hogy messengeren Fletó még fenn van XD
de amúgy tényleg, Orbánt kivel lehetne még úgy összemérni, hogy ő jöjjön ki "jobb" alternatívának?
Ceausescu-val, vagy kivel? :D
Az tényleg egy történelmi pillanat lesz, mikor Fletó valamilyen módon végre lekerül a politikai palettáról, és a fidesznek kénytelen-kelletlen, de meg kell tanulnia egy új nevet, hogy azzal vethesse össze Orbánt.
De kit?
Ki az, aki mögött nagyobb halom sz#r áll, mint a fidesz mögött?
Hisz az utóbbi 22 év az a következő volt:
1998-2002 Fidesz Orbánnal
2002-2006 a Gyurcsány vezette MSZP
2006-2008 a Gyurcsány vezette MSZP
2008-2010 Bajnai vezette MSZP
2010-2014 Fidesz Orbánnal
2014-2018 Fidesz Orbánnal
2018-2020 Fidesz Orbánnal
Ez egy váltógazdaság volt XD
Senki más nem volt az utóbbi 22 évben, csak ez a két ex-komcsi kretén.
Kihez lehetne Orbánt méricskélni?
Senki más nem volt hatalmon ezeken kettejükön kívül, ezáltal különösebb balhét sem tud maga mögött senki sem.
Kedves 21-es!
Attól, hogy azt írtam Gyurcsány nem volt jó, attól még nem írtam azt egy szóval sem, hogy Orbán jobb, vagy mások jobbak lennének! Az meg, hogy akármelyiket kedvelem, kb. a vicc kategória!
De előtte talán nem ártott volna elolvasni a kérdés alatti szöveget, mert rohadtul nem írtam ilyet, hogy bármelyiket kedvelném!
Javítás, bocsi.
2002-2004 Medgyessy (koalícióban az MSZP-vel)
És Bajnai "csak" 2009-2010 közt...
" attól még nem írtam azt egy szóval sem, hogy Orbán jobb, "
Akkor miért úgy teszed fel a kérdést, mintha Orbánnak kizárólag Gyurcsány lenne az alternatívája, és csak vele lehetne összeméricskélni?
Az mszp felejtse el a hatalmat! Mindent megtettek erte h soha ne keruljenek hatalomra.Szandekosan leepitettek az orszagot! A tvben meg ugy adtak elő h nehéz idokben szukseges intezkedesek.Megdolgoztak érte h soha ne legyenek hatalmon semilyen formában semilyen név alatt!
Orban vetélytársa az lenne ha olyan partok lennének mint egészségügy part,antinato part gazdasagfejleszto part katasztorfavedelem part. Csak az a baj h mind leteritheto az útjáról lefizethetok korrupt a magyar .
Jó tudom külföldön is ez megy.
Fidesznek már csak a svajci model lehet a jobb mikor minden héten szavaznak közös ügyekről.
Számtalan mutató van, amivel egy kormányfő teljesítményét valamennyire mérni lehet. Itt egyet sem láttam. Érzelmeket annál többet. Ez a fogalom azonban nem tartozik a jóság/rosszaság méréséhez.
Ezen túl, két sok tekintetben hasonló, legalább ennyi szempontból rendkívül eltérő ember teljesítménye nem lehet egyforma. Egyik mindenképpen nagyobb a másiknál.
A válaszokra nem érdemes reagálni. Időpocsékolás. Kérdező! Orbán és a Fidesz az, aminek "mondják" ahogy idézed. Ezt úgy tudjuk lemérni, hogy a feladataik eredményét összevetjük, tehet az indulástól a jelenig megvizsgáljuk az értékek eltérését. Több vagy kevesebb a szegény ember, stabil vagy ingatag a gazdaság szerkezete, több vagy kevesebb a teljesítménye, hogy viszonyul a gazdaság alakulása a külföldhöz stb. Van még jó pár. Nem vetem össze, mert nincs kedvem vitatkozni a sok dilettáns tipikus szövegével "mutass linket". Nem mutatok annak, aki önmaga erre képtelen. Egyetlen könnyen ellenőrizhető adatot mondok, amely a világ szemében megmutatja az eredményt.
2010-ben 1€ hozzávetőleg 250-260 Ft. Ma 350-360 Ft. A környező országok valutái, kivétel nélkül jobbak. Akinek ez kevés, nincs dolgom vele, éljen ahogy akar, én is ezt teszem. És nem érdekel, mi történik vele, ahogy az ő érdeklődésére sem tartok igényt.
Azért egy megjegyzés. A világ azért találta ki a politikát, mert szüksége volt irányításra. A politika rendkívül sokszínű, de leginkább az azt elviselő társadalom minőségét mutatja. Kicsit szájbarágósabban: ha a magyar viszonyok ocsmányul rosszak, akkor azt magyar társadalom hozta létre. És senkit se érdekel, ha ezt nem hiszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!