Ha sokan azt mondják, hogy Orbán és a fidesz sz*r, akkor elmesélnék nekem azt, hogy Gyurcsány mit csinált 2002-2010 között?
Nem védem én egyiket se, de emlékeim szerint ő semmivel nem volt jobb, mint most Orbán. De ha lehet ilyet mondani, akkor sajnos egy pártot nem tudnék mondani, akire megérné szavazni.
Illetve személy szerint, én szívesen eltudnék képzelni egy politikusoktól független, illetve teljes egészében politika mentes életet, mert szerintem zsák a foltját mind! Egyik 19 másik egy híján 20!
Szerintem köpni való az összes.. Duma az megy mindegyik részéről. Én nem vagyok egyiktől se elájulva! Ki hogy látja?
Ne doljetek be ennek h mások is leteznek! Akárki aki partkent indul az mind hatalmat akar vagy kesobb le lesz fizetve es ugyaz lesz mint az mszp csinalt.
Ha nem akarjatok ezt a kormanyt akkor csak az a rendszer valthatja le mint svajcban van,h hetente szavaznak közös ügyekről! Vagy marad Orbán,de akkor feltetelhez kotitek h mire költse a pénzt milyen intezkedeseket tegyen meg!
Nagyon veszelyes új partokat megszavazni! Hatalomra juttatni.
Nagy kockazat! Mind atalakulhat imperialista partta!Most még lehet h nemzeti nevük van.Baranyba bújt farkasok!
"Ne doljetek be ennek h mások is leteznek! Akárki aki partkent indul az mind hatalmat akar vagy kesobb le lesz fizetve es ugyaz lesz mint az mszp csinalt."
Ezt ugyebár úgy akartad írni, hogy ugyanaz lesz, mint amit a fidesz és az mszp csinált? Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat. Nem csak az a baj, hogy nincs jobb a fidesznél és az mszp-nél, hanem az a baj, hogy rosszabb sincs. Sajnos amíg idióta és megvezethető emberekből van több, addig marad ez a trágyadomb a politikában.
Azzal, hogy Orbánt Gyurcsányhoz mérted, ezzel már le is járattad O1G-t!
Két ritka kártékony példányt akarsz hasonlítgatni?!
Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!