Ha sokan azt mondják, hogy Orbán és a fidesz sz*r, akkor elmesélnék nekem azt, hogy Gyurcsány mit csinált 2002-2010 között?
Nem védem én egyiket se, de emlékeim szerint ő semmivel nem volt jobb, mint most Orbán. De ha lehet ilyet mondani, akkor sajnos egy pártot nem tudnék mondani, akire megérné szavazni.
Illetve személy szerint, én szívesen eltudnék képzelni egy politikusoktól független, illetve teljes egészében politika mentes életet, mert szerintem zsák a foltját mind! Egyik 19 másik egy híján 20!
Szerintem köpni való az összes.. Duma az megy mindegyik részéről. Én nem vagyok egyiktől se elájulva! Ki hogy látja?
Én se értem.
Gyurcsány kiárulta az egész országot, ehhez képest a stadionok bagatell dolgok.
A Momentum meg Jobbik, mint alternatíva, már kimutatta a foga fehérjét.
Innentől kezdve egyértelműen Orbán a befutó.
#6 "Gyurcsány csak 2004-2009-ig volt miniszterelnök, csak megjegyzem."
Nem véletlenül. Nem is kell többet tudni, mint hogy annyira rossz volt miniszterelnöknek, hogy ő maga mondott le idő előtt, mert még saját magát is alkalmatlannak tartotta arra hogy a válságban vezetni tudja az országot.
Összefoglaló véleményem 1990.év óta.
A magyar kormány(ok) „politikája” a következő.:
MINDENKI, aki előttünk volt,egy szakadék szélére taszított a hazát.
DE OTT..a messzeségben OTT! Van egy gazdasági "Mount Everest”, amit (CSAK VELÜNK) el fogunk érni
MI ,úgy jutunk át a szakadékon ha lemászunk,átkecmergünk a túloldalra éééés felmászunk!(Felívelés)
DE!
Áttérve, egyszer csak észrevesszük,hogy a „Mount Everest” egy nagy kupasz S*AR.
Ekkor azt mondjuk nem baj! Az út helyes ...menjünk!
(Apátoknak a **sz*t!)
#2 "Miért kell állandóan azzal jönni, hogy a fleto... Orbán nem attól jó vagy rossz, hogy bezzeg a Feri..."
Senki nem Medgyessy-zik, meg nem Bajnaizik, meg nem emlegeti a többi miniszterelnököt. Nem azért mert jobbak lettek volna, hanem mert ők nem tényezők most a politikában.
Az ellenzék parlamenti pártjai összefogtak, azt hangoztatják állandóan hogy 1 az 1 ellen akarnak majd indulni a következő választáson, és bizony ebben az összefogásban a dk és vele gyurcsány a legnagyobb falat jelenleg.
Vagyis a jelen helyzetben Orbán áll szemben gyurcsánnyal, a választók elé pontosan az ellenzékiek teszik ezt és emiatt kell állandóan gyurcsányhoz hasonlítani.
Tegyetek róla hogy gyurcsány, a gyurcsányt támogatók és a velük kormányra kerülni szándékozók eltínjenek és akkor nem lesz emlegetve a bezzeggyurcsány aállandóan.
Amíg gyurcsányt itt tartjátok a politika élvonalában, addig mi meg ismételgetni fogjuk mit is tett, a pártja kormányon mit is csinált, mert a szavazóknak emlékeznie kell rá, hogy ne történhessen meg újra az ami 2002-2010 között már megtörtént.
Mert 2002 előtt nem mondtuk eleget hogy mi volt 1990 előtt, hogy mit csináltak ugyanazok, ugyanaz az mszp-szdsz kormány 1998-1998 között és meg is kaptuk őket újabb 2 ciklusra, még nagyobb kárt okozni az országnak.
A rossz dolgoknak hangot kell adni. És nem azért ad neki hangot általában az ember, mert a másik oldal vezetését sírja vissza, hanem mert a jelenlegi vezetés bizonyos tevékenységével nem ért egyet.
De az tény, hogy vannak elvakult hívők is, akik csak jobb és baloldalt látnak. Van olyan ismerősöm aki annyira elvakult fideszes, hogy a koronavírus mögött is Soros Györgyöt látja, hogy ő engedte szabadjára ezt a vírust, mert ki akar pusztítani minket és ez csak a kezdet, a teszt, pár év múlva jön egy igazi ennél is nagyobb vírus :D Sőt, szerinte még a klímaváltozás is Soros György miatt van, mert ő permeteztet repülővel a levegőbe olyan anyagokat amitől változik a klíma :D
"Nem védem én egyiket se, de emlékeim szerint ő semmivel nem volt jobb, mint most Orbán."
Nem volt jobb, de attól, mert a múltban a másik összességében rosszul kormányzott, nem fogadhatjuk el, ha a jelenlegi vezetés is rosszul csinál valamit. Pont ezért lett leváltva az a vezetés.
A legközelebbi szavazásra el sem megyek el. Én nem akarok ide sem MSZP-t, sem Fideszt, sem DK-t (Jobbikot nem említem, mert mennek a süllyesztőbe úgy is). Nem látom értelmét a kisebbik rosszra szavazni, mert ha mindenki így tesz, azzal csak azt fogják hinni a pártok, hogy mekkora támogatottságuk van. Ha nem mennének el mások se szavazni a szerintük kisebbik rosszra, legalább lenne egy érvénytelen szavazás, és talán kedves politikusaink elgondolkodnának, hogy itt valami változás kellene, mert nem lehet ugyanazt csinálni amit eddig. Én biztos vagyok benne, hogy néhány elvakult hívő ellenére, a Fidesz csak azért van még hatalmon, mert sokan nem a Fideszre szavaztak, hanem a baloldal ellen, és ezért X-elték be a Fideszt.
Én nem tudom tolerálni Mészáros Lőrinc meggazdagodását, nem tudom tolerálni ezt a sok felesleges stadiont, amikor a közútjaink állapota siralmas és még sorolhatnám a gondokat. Vagy vegyük alapul a legutóbbi esetet. Betesznek államtitkár helyettes pozícióba egy még egyetemre járó kiscsajt? Egy olyan pozícióba, ahová kell az egyetemi végzettség és utólag módosították ezt a kitételt. A Fidesz annyira sügérnek nézi az embereket, hogy még a látszatát sem adta meg, hogy legalább előre módosította volna a szabályt, hogy diploma nélkül is lehet ilyen pozícióba kerülni és csak utána nevezték volna ki.
De ugyan így nem tudom tolerálni azt sem amit a baloldal csinált. Talicskázták ki a pénzt az országból, nyakig eladósították az országot. Jelentősen lemaradtunk a többi országhoz képest. És ugyan a devizahiteleket a baloldallal azonosítják, de ez azért többrétű. A Fidesz kezdte el a devizahitelezést, a baloldal meg folytatta tovább.
A parlament/országgyűlés munkáját a bizottságok határozzák meg.
MINDEN gazdasági/pénzügyi/társadalmi/egészségügyi...stb határozat és döntés, a bizottságokon keresztül kerülhet a parlament/országgyűlés elé.
A bizottságoknak az adott döntések előkészítésében, MINDEN elérhető adatra szükségük van.
A bizottságok vezetői,-de többnyire a tagok is- tisztában vannak az eléjük kerülő javaslatok minden egyes pontjával, és a javaslatot, szavazással bocsátják a parlament elé vitára.
(...mint az közismert. :)
Varga Mihály jelenleg(is) Pénzügyminiszter.
Előtte:
2006 - 2010 A Költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottság elnöke
2002 - 2006 A Költségvetési és pénzügyi bizottság elnöke
Vagyis…
Soha többet mszp sek! Az egy imparialista érzéketlen párt! Borzalmas volt amit csinaltak! Folyton a megszorítások kórházi ágyak leepitese vizitdij...
Remélem Orban leradirozza es jon helyette más part aki Orbán hulyesrgeit ellensulyozza .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!