Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tv-ben mondtak valamit,...

A Tv-ben mondtak valamit, hogy valami parkokat lezártak. De azért ugye mindenki tudni fogja a kutyáját levinni sétálni?

Figyelt kérdés

Mert ugye ha pl mondjuk egy nagy park környékén laknak, de mondjuk emeletes házban egy kutyával, akkor a kutya gondolom napi kétszer mondjuk igényli, szeretne lemenni

Dolgát elvégezni, meg kicsit futkosni.

(Én máshol lakom és nincs kutyám, és van udvar jó méretű.)

Meg egyébként láttam én már ilyen tök pici kutyafuttatókat, ott meg nagyon jó indulattal 3 kutya fér el egymás mellett, és az is a kisebb méretű, és gondolom a gazdáik örülhetnek, ha nem kapnak össze. Tehát pl amúgy meg hosszába nincs is annyi hely, meg még széltébe se talán, hogy rendesen megforduljon, egy nagyobb testű kutyának az a hossz is ott például nagyon rövid egy "hozd vissza"-játékra. A kiskutyáknak is szerintem épphogy jó. De egy nagyobbnak, vagy 2-3-4-5-6 nagyobbnak egyszerre... :S

Csak érdeklődöm, hogy ugye azért a kutyások meg tudják oldani mindannyian? Tehát mindenhol van ugye ilyen alternatív lehetőség, ahova mehetnének?

2020. ápr. 11. 11:29
1 2
 11/13 Alex Fly ***** válasza:
100%

Akkor röviden: be vannak zárva a kutyafuttatókb játszóterek, parkok, stb. De a kutyust attól függetlenül le kell vinni. És az enyém nem csinál a járdára, ott van pl. a parkolók közötti zöldterület, a házak előtti füves sáv, ilyesmi... Talál magának helyet. És a kijárási tilalom semmiben nem befolyásolja a kutyagumi összeszedését -legalábbis ha jól tévedek, akkor azt még nem tiltották meg...

Közterületen az ebet amúgy is csak pórázon lehet sétáltatni, szóval az sem változott semmit. (Ami helyi specialitás, hogy a polgármester rendelete szerint kutyával ilyen célból legfeljebb a bejárattól számított 1000 métere távolodhatsz el és maximum fél óráig rarthat a séta)

2020. ápr. 11. 18:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöldek az eddigiekre
2020. ápr. 11. 18:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Ha van még esetleg valakinek még ide gondolata, írja azt is nyugodtan

:)

2020. ápr. 11. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!