A Tv-ben mondtak valamit, hogy valami parkokat lezártak. De azért ugye mindenki tudni fogja a kutyáját levinni sétálni?
Mert ugye ha pl mondjuk egy nagy park környékén laknak, de mondjuk emeletes házban egy kutyával, akkor a kutya gondolom napi kétszer mondjuk igényli, szeretne lemenni
Dolgát elvégezni, meg kicsit futkosni.
(Én máshol lakom és nincs kutyám, és van udvar jó méretű.)
Meg egyébként láttam én már ilyen tök pici kutyafuttatókat, ott meg nagyon jó indulattal 3 kutya fér el egymás mellett, és az is a kisebb méretű, és gondolom a gazdáik örülhetnek, ha nem kapnak össze. Tehát pl amúgy meg hosszába nincs is annyi hely, meg még széltébe se talán, hogy rendesen megforduljon, egy nagyobb testű kutyának az a hossz is ott például nagyon rövid egy "hozd vissza"-játékra. A kiskutyáknak is szerintem épphogy jó. De egy nagyobbnak, vagy 2-3-4-5-6 nagyobbnak egyszerre... :S
Csak érdeklődöm, hogy ugye azért a kutyások meg tudják oldani mindannyian? Tehát mindenhol van ugye ilyen alternatív lehetőség, ahova mehetnének?
2/2:
"nem kell bemenni a parkba, majd szrik a járdára"
Jobb, ha a parkban sz@rik?
Egyébként, eddig is a járdára sz@rtak.
(A magadfajták örömére!)
*Vagy mindenhol vannak fák, aminek esetleg a tövébe? De és ha belelép egy másik kutyának a pisijébe, az nem udni véletlenül a gazdának is, meg a kutyusnak is?
Szal remélem azért valahogy meg tudják oldani.
Meg akkor gondolom az elkerített kutyafuttatón kívülre talán kakilhat.
Hát nyilván le is kell, de akkor találsz neki megfelelő helyet?
Vagy pl nemtom, ha esetleg így a járdának egy részén ilyen kis 5 centimagas betonkeretekkel elzárva vannak ilyen fák; és akkor most a kutyák nem futkoshatnak, hanem majd pórázon mennek csak sétálva a járókelők között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!