A FIDESZ-KDNP, és a médiája miért hoz fel egyre több hírt most a több, mint 10 évvel ezelőtti gazdasági és politikai eseményekről, mintha a most következő válság, szegénység, munkanélküliség ősrégi politikusok hibája lenne?
Én azt értem, hogy a DK megpróbálná elhallgattatni azt, hogy mi volt itt 10-12 éve. Teljesen megértem, szégyellik ők is. Természetes reakció.
DE! A DK néhány napja olyan intézkedések meghozatalát sürgette (Fletó híres 20 pontja, a Nyugatifény szerint megmentené az országot), amely már 12 éve sem működött, mert egyszerűen elherdálja az állam pénzét segélyekre. Ennek a történetnek a végén van a híres IMF.
TEHÁT feladata bemutatnia azt a kormánynak, hogy a Gyurcsányista válságkezelő gazdaságpolitika nem működött sem 10 éve, sem most.
"Gyurcsányista válságkezelő gazdaságpolitika nem működött sem 10 éve, sem most."
Nem értem, mi az hogy nem működik "most"? Tehát ezzel azt akarja Ön mondani, hogy Orbán válságkezelő gazdaságpolitikája most Gyurcsányista?
1.
Ha igen, akkor Orbán gyakorlag Gyurcsányista.
2.
Ha nem, akkor hogy jön ide az, hogy "most is"?
Megy a ködösítés, az elterelés. Van éppen elég gond jelenleg is, nem kellene a múlttal, a megváltoztathatatlannal foglalkozni.
Most lenne itt az ideje egy valós összefogásnak, nem a politikai tőke kovácsolásának. Kellene foglalkozni a munkanélküliek immár több százezres tömegével, az ö megmentésükkel is. Ha nagyon rövid időn belül nem történik meg, nagyon nagy bajok lesznek az országban.
Freudi elszólás...
Ha az ország jelenlegi állapotáért a több mint tíz évvel ezelőtti vezetés a felelős, akkor ezzel Orbán beismeri, hogy tíz éven keresztül semmit nem csinált; minden maradt ugyanúgy, mint amikor hivatalba lépett.
Q.E.D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!