Miért lett elrendelve, hogy a Magyar kórházak szabadítsanak fel 36 EZER! Ágyat?
Olvasgatom itt GYK-n a kommenteket , és már sokadjára látom azt hogy az emberek maximálisan megvannak elégedve a kormány intézkedéseivel. Valamint biztosak benne , hogy a kb 1000 fertőzött az a valós szám...
Miért kell akkor 8 nap alatt felszabadítani 36 ezer ágyat ??
Vagy nagyon elővigyázatosak vagyunk , vagy pedig a számokat nagyon elcsalták...
Felhívnám a dolog abszurditására a figyelmet.
Tényleg szükség lenne több tízezer ágyra a koronások ellátására felkészülni, mert ha ezt hagyják így csörgedezni, akkor még ősszel sem jutunk a járvány közepére. De ezt a plusz kapacítást nem szabadna a meglévőből kiollózni.
Gondoljuk csak át az isten szerelméért.
1) A nem sürgős esetek java idővel egyre veszélyesebbé válnak. S ha ez halált okoz, őket majd egyszerűen nem fogják koronavírus áldozatoknak tartani?
2) A sürgős esetek java nem a potenciális veszélyeztetettek körül kerül ki? Nem kéne talán a koronások javát amennyire csak lehet másutt, nem a jelenleg aktív kórházakban kezelni?
Szerintem az életveszélyes koronásokat tényleg csak aktív kórházban lehet jól ellátni. De a kórházba kerülő többség nem lesz közvetlen életveszélyes, de még az életveszélyesek is csak a bekerülés elején életveszélyesek, majd hosszabb elfekvő utókezelésre szorulnak. Őket újranyitott kórházépületekben, vagy szállodákban kéne elhelyezni, nem az aktív ellátásban.
"Ha fenti átlagok megmaradnak, akkor 9 nap múlva már több halottja lesz a koronavírus-járványnak, mint az influenzajárványnak."
Megint én vagyok. Ezt április 10-én írtam, tehát az említett dolgot április 19-re prognosztizáltam. A mai adatokat böngészve, ha ma még nem is, de holnapra megtörténik, amit fent írtam: több halottja lesz a koronavírus járványnak, mint az influenzának idén. És még csak április 17. lesz holnap :D
Megint nekem lett igazam, kedves 41%-os. Ó, és az általad előszeretettel hivatkozott Tamasi Dr. Úr ellen a mai napon eljárást kezdeményezett a Magyar Orvosi Kamara álhírterjesztésért, hazudozásárt, és mindenféle tudományos kutatást adatot nélkülöző kijelentéseiért:
Na, ennyit a "szakértőidről".
"A mai adatokat böngészve, ha ma még nem is, de holnapra megtörténik, amit fent írtam: több halottja lesz a koronavírus járványnak, mint az influenzának idén. És még csak április 17. lesz holnap :D"
Mint már ezerszer írtam, és ezerszer nem fogtad fel, a statisztikák hazudnak, mivel azokat is beleszámítják, akik más betegségben haltak meg, de meg voltak fertőzve koronavírussal.
"Ó, és az általad előszeretettel hivatkozott Tamasi Dr. Úr ellen a mai napon eljárást kezdeményezett a Magyar Orvosi Kamara álhírterjesztésért, hazudozásárt, és mindenféle tudományos kutatást adatot nélkülöző kijelentéseiért:"
Ahogy Giordano Brunót is megégette máglyán az inkvizíció. Ezek szerint ő is hülyeségeket beszélt?
Akkor is tilos volt igazat mondani bizonyos témákról, és most is.
Erre is csak ennyit tudsz mondani, hogy "minden hazugság" :D szánalmas vagy.
A MOK száraz tényekkel igazolta, hogy hazudik az embered. Ennyi.
Ezek agymenések, amit semmivel sem tud Tamasi bizonyítani. Ő találta ki őket, hazugságok.
Mellesleg miért is van neki 2 nyilvántartási száma? Valami nagyon nem kóser ezzel az orvossal.
Nem szólt rám senki, mivel senki nem fizet :DDDDD hiába fújod, ez a legnevetségesebb. Azt se tudod ki vagyok. Az én lelkiismeretem teljesen tiszta. Semmi rejtegetnivalóm nincs.
Igen, nyilván minden hazugság, ami cáfol téged, unatkozó hülyegyerek.
Fel se tűnik neked, hogy rád mennyire igaz ez? :DDD
Te a konteóidat semmiféle adattal nem tudod alátámasztani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!