Miért lett elrendelve, hogy a Magyar kórházak szabadítsanak fel 36 EZER! Ágyat?
Olvasgatom itt GYK-n a kommenteket , és már sokadjára látom azt hogy az emberek maximálisan megvannak elégedve a kormány intézkedéseivel. Valamint biztosak benne , hogy a kb 1000 fertőzött az a valós szám...
Miért kell akkor 8 nap alatt felszabadítani 36 ezer ágyat ??
Vagy nagyon elővigyázatosak vagyunk , vagy pedig a számokat nagyon elcsalták...
Valószínűleg a kormány tud valamit, amit mi nem és ezért rendelte el Kásler, hogy 60 ezer ágyból szabadítsanak fel 36 ezret...
Nekem amúgy azon akadt meg a szemem, hogy mit kezdenek azzal a sok fekvő beteggel? Persze, haza küldik őket. De ők eleve azért foglalták a kórházi ágyakat, mert kellett nekik az a hely. Vajon őket letesztelik, mielőtt haza küldik őket? Vagy úgy járnak, mint az idős otthonok lakói?
"hogy milyen sorrenben akarsz végigtesztelni 10 millió embert magyarországon, hogy annak értelme is legyen"
Tulajdonképpen bármilyen sorrendben csinálod, annak lesz értelme, mert a fertőzötteket el lehet különíteni, és habár korábban fertőztek, a jövőben nem fognak. Ha mondjuk a betegség közepénél tesztelnek valakit, akkor átlagosan feleannyi embert fertőz meg, mintha nem tesztelnék. Tudod, általános iskolás statisztika.
A lélegeztető gépek 55 ezret tudnak ellátni, nyilván nem arra készülnek, hogy 2000 fertőzött lesz.
Szerintem alapos dolog.
A random tesztelések még annyi értelme van, mint tűt keresni a szénakazalban. És időben még pont addig érvényes a negatív eredmény, míg fel nem száll a buszra.
Kapóra jött nekik a vírus h ne kelljen a többi betegre kolteni!
Megszorítás!
Szerintem ágyakat lehet hozni ki hotelekbol,es vannak nagyobb légterű épületek ahol a virusos beteheket külön kezelhetik nagyobb szamban.
"A random tesztelések még annyi értelme van, mint tűt keresni a szénakazalban. És időben még pont addig érvényes a negatív eredmény, míg fel nem száll a buszra."
Én csak mondtam, hogy még a random teszteléseknek is lenne értelme, de ha kifejezetten célcsoportokra végeznénk el, akkor még több értelme lenne. Ezt Müller Cecília is pontosan tudja, de ha nincs Magyarországnak kapacitása sok tesztelésre, azt ő nyilván nem mondhatja el.
Mai napon +210 regisztrált beteg.
Igen.... itt a számok nagyon el voltak titkolva annyira amennyire csak lehetett, most hírtelen elkezdik bejelenteni hogy egyre több a beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!