Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet lehet ilyen gusztus...

Hogy lehet lehet ilyen gusztustalan módon politikai hasznot kovácsolni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

[link]

Egy globális katasztrófából is politikai hasznot kovácsolni, ily módon szerintem felháborító, minden kormánypárti média ezt harsogja.

Nem akartam igazából hangulatot kelteni, meg összeesküvés elméleteket generálni, de most már muszáj leírnom azt, amit tapasztaltam. Igazából az tette be a kiskaput, hogy ma reggel bejelentették, hogy 24 óra alatt sikerült 11 beteget találni és 4 meghalt...és most elmesélem, hogy én mit láttam a saját szememmel.

1 hete bevittek a mentők a sürgősségire Budapesten, mert nagyon rosszul lettem. Stabilizálták az állapotom és a vizsgáló elé leültettek, hogy várjam meg amíg jön egy orvos és behívnak. 3 órán át vártam. Mondták hogy minél messzebb üljek...attól az felirattól : Tőlem 10 méterre egy ajtó, rajta piktogram : "fertőzésveszély"...ekkor esett le, hogy mi folyik itt. Nővérkék rohangálnak ide-oda többször elhangzik a vörös zóna kifejezés. Szkafanderbe öltözött emberek visznek be hordágyon egy maszkos bácsit, aki zihál, azt mondta az egyik beöltözött tag rádión : 39.1...megy a vörösbe'...a 3 óra alatt még 6 vagy 7 idős beteget vittek oda be a mentősök, amíg vártam, sokszor nem is felszerelés azokon akik bementek a zónába. Később bejött 2 fiatal srác, hozzátartozók ahogy levettem. Következő volt a beszélgetés :

- mikor lesz eredmény?

- még kb. 2 nap, én sem tudom megmondani, teljesem leterheltek a laborok.

- valószínű, hogy elkapta?

- majdnem biztos.

- minket nem tesztelnek le?

- nem, maguknak nincs tünete. De menjenek haza és ne menjenek sehova...karantén. majd értesítik önöket a hatóságok.

Amikor bejutottam és megvizsgáltak, utána megkérdeztem a doktornőt, hogy mi a helyzet, azt mondta nem tudnak többet tesztelni. Engem hazaküldtek, pedig ott vitték el mellettem a fertőzötteket.

Nem tudunk több fertőzöttet felderíteni, nem tudunk többet tesztelni, persze, hogy jók a számaink. És van pofájuk ilyen cikkeket írni, amikor biztos tudják ezek a szemetek is, hogy mi a helyzet??? Meg fogjuk ennek inni a levét, ha egyre több olyan ember kapja el, aki veszélyeztetett! Ilyen hírekkel altatni a közvéleményt, ebben a helyzetben óriási felelőtlenség! Az emberek tojnak a kijárási korlátozásra, "há' csak 700 beteg van az is pesten"...

2020. ápr. 6. 13:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Xd látom nálatok megy a kettős mérce...de nem baj megszoktuk...

Amikor az ellenzéki média mondja, hogy milyen rossz az egészségügy, és a halálozás, azzal nincs bajotok, mert a média álláspontját képviselitek, bármit is mondjon...

2020. ápr. 6. 13:37
 2/15 anonim ***** válasza:
37%

és egy ikarus a háttérben amiből az kiabált hogy privjet privjet

igen ismerjük

2020. ápr. 6. 13:38
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Köszönjük, elég gyenge... Még ne írj forgatókönyveket!
2020. ápr. 6. 13:38
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Csak kimondják a tényeket. Ne mondják ki a tényeket, csak hogy nehogy megsértsék az érzékenységedet?
2020. ápr. 6. 13:40
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "ellenzéki", hányingerem van mindegyiktől! Úgyhogy ezt benéztétek!
2020. ápr. 6. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

egy ostoba baloldal proli nem látja át a rendszert, de azért a tényeknek nem hisz mert csak

de azért előad egy mesét hogy a koronavírus gyanús betegeket csak úgy áttolják a kórházakon

2020. ápr. 6. 13:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem, kedves kérdező, tudod árva nahy öngólt lőttél...
2020. ápr. 6. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
A politika nem ízlés meg érzelem kérdése. A pénznél és a hatalomnál nincs édesebb és mámorítóbb.
2020. ápr. 6. 13:52
 9/15 anonim ***** válasza:
27%

Hazánkban valóban nagyon lapos a görbe. Ez a kormány idejében megtett szigorító intézkedései miatt van. Olaszban nem vették komolyan az emberek az egészet, bandáztak, partyztak. Ne is robbant a járvány sajnos.

Szerencsére itt már okulva a mediterránoktól, már komolyan vették az emberek. Mondjuk mi mindent sokkal komolyabban veszünk. Orbán is időben jó korlátozó intézkedésekkel sikeresen laposította el a görbét. Fontos, hogy időben kell meghozni ezeket az intézkedéseket. Ha már egy hetet várt volna sokkal rosszabb lenne. Lásd olasz, spanyol...

2020. ápr. 6. 13:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"1 hete bevittek a mentők a sürgősségire Budapesten, mert nagyon rosszul lettem."

Ebből csak az nem derül ki, mi volt a bajod, amiért a sürgősségire kellett vinni, ha a mentősök is el tudtak látni.

Múlt csütörtökön hozzám is mentőt kellett hívni, mert nagyon rosszul lettem (nem koronás tünetekkel). Kijöttek, megvizsgáltak, vérnyomást, vércukrot, oxigénszintet mértek, EKG-t csináltak. A vérnyomásom nagyon magas volt, adtak vérnyomáscsökkentőt. Azt mondták, ha akarom bevisznek a sürgősségire, de ott sem fognak mást csinálni, mint amit ők meg tudtak tenni, viszont ki lehetek téve egyéb fertőzésnek, ezért inkább nem mentem velük. Azt javasolták másnap keressem fel a háziorvosom a papírokkal amit adtak a továbbiak megbeszélése végett. Azóta jól vagyok.

2020. ápr. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!