Hová fog fajulni a Balatonnál a jelenlegi helyzetben a vidéki-budapesti ellentét?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 07:30
2/7 anonim válasza:
Maximum odáig,hogy netes portálokon egymást szapulják,véres összecsapások nem lesznek.Meg egymásnak átadnak mindent,mert most jó idő van,ott senkit nem érdekel semmi,sétálgatni mindenképp kell ezerrel a parton,meg üldögélni,meg boltba járkálgatni.Még jó hogy nem a Balatonnál lakom,mert elkapna az ideg.Mondjuk azt nem értem,ha nálam van,ott miért nincsenek kihelyezett rendőrök akik figyelnének arra,hogy ne csoportosan hessszeljünk már a parton.
3/7 anonim válasza:
Milyen ellentét? Balatonon kell a pénz, a budapestiek oda iszik, amikor nyaralnak. Gazdasági szempontból a turizmuson túl Balaton egy nulla, nem értem, hogy miben tudna szembeszállni mondjuk Budapesttel.
4/7 anonim válasza:
3-as:
"Balaton egy nulla,..."
Akkor mi a sz@rért tolod oda a pofádat?
5/7 anonim válasza:
Értelmezd a szöveget, gazdasági szempontból a turizmuson túl.
Egyébként ott vannak a legbevállalósabb lányok. 2 koktélért bármit
6/7 anonim válasza:
#4 én például már nem tolom. Uncsi kis pocsolya, Horvátországban olcsóbban jövök ki,més hát azért van más is a tengeren túl is.
Sosem értettem miért tárolták annyira a balatont hogy még képes egy ilyen iszonyú árak mellett is ott nyaralni, akkor kilométereket kell sétálni a vízben hogy úszni lehessen.
7/7 anonim válasza:
A vidékiek továbbra is nyalni fogják a pestiek seggét különben éhen halnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!