Mi a problémája az Unió egyes vezetőinek a kormány vírussal kapcsolatos intézkedéseivel?
Egyetlen elfogadható érvet nem tudtak felhozni.
Nem ismerem részletesen az eseményeket, és nem vagyok semmilyen oldali szimpatizáns.
A Fidesz elvileg a kétharmad birtokában sok mindent megtehet, nem tudom, hogy mit akarnának még csinálni, amihez ez nem elég. A rendeleti kormányzás az nem tudom hogy mit jelent, még nem hallottam ezt a kifejezést. De gondolom valami szigorú kormányzást takar.
Hogyha az EU-nak gondja van valamivel, akkor a Fidesz álljon ki elé, vagy küldjön üzenetet, és magyarázza meg egyértelműen a döntéseit, amit számonkér tőle Brüsszel. Úgy olvastam most itt, hogy ezt már megtette. Akkor mi itt a gond, miért nem jó a magyarázat egyeseknek?
Akinek nincs vaj a füle mögött és nincs mit takargatnia, az bátran ki kell, hogy álljon bármilyen kritikával szemben.
"Amikor követelitek, hogy a bíróság ítéljen ekkora meg akkora büntetést meg, csak mert szerintetek megsértette valamely kedvenc politikusotokat egy cikk. "
Tudod van abban valami bájos, hogy a legnagyobb fakenews gyártó döntheti el mostantól, hogy mi számít rémhírterjesztésnek. Egyébként is összemosod a dolgokat, nagyon jól lehet tudni, hogy a nyugaton azért szálltak rá a facebookra és társaikra, mert orosz az oroszok folyamatosan befolyásolni próbálták a választásokat. A legtöbb bírságot egyébként is azért osztották ki, mert folyamatos adatvédelmi aggályok merültek fel. A kormány kezében van a fele magyar média, a gazdasági versenyhivatal, a médiahatóság és még ezeregy ellenőrző szerv...szóval ne haragudj, ha számomra nem életszerű a magyarországi oligarcha közösség 5 éves börtön-ötletének és a nyugati gigacégek kiserszényes megbírságolásának az összehasonlítása.
#21 Mondom, olyanok vagytok, mint a hülyegyerek. Nem tudtak felhozni egyetlen elfogadható érvet sem - nektek. Vagyis TI nem vagytok hajlandóak megérteni, elfogadni.
Messze nem azt jelenti hogy nem voltak érveik és nem tudták megindokolni.
"#23 Van valami bájos abban, hogy te döntöd el ki lenne itt a legnagyobb fakenews gyáros. Te, aki olyanoknak hisz mint a CNN vagy a magyar média egy jó része, akik napi szinten gyártják le a hazugságaikat."
Évi százas nagyságrendű elvesztett sajtóperrel, állami pénzekből lélegeztetőgépen tartott médiumokkal, külön miniszterelnöki közbeavatkozással védettség a médiahatóság és gazdasági versenyhivatallal szemben és megannyi kamu, értelmetlen és csak provokatív célzatú túlárazott plakáttal, konzultációval és TV reklámmal a hátam mögött én inkább csendben maradnék a helyedben.
Aki hallgatta a legfrissebb híreket, akkor megtudhatta, hogy tegnap még a svéd kormány elítélte a magyar "koronavírus intézkedéseket", ma meg a magyarhoz hasonló felhatalmazást kér a gyors intézkedések végrehajtása érdekében, azaz rendeleti kormányzásra kér felhatalmazást, mert a gyors és hathatós intézkedéseknek ez az alapja. Ami a tájékoztatást illeti, megjegyzem, hogy a mindenkori hatalom (bárhol a világon) sohasem tárta fel a kártyáit a néptömegek előtt, mert azon a szinten csak zavart keltene a fejekben. Kaptam egy email-t, melyben egy GRU tiszt, az orosz fegyveres erők hírszerző központjának ezredese az alábbiakat mondta márciusban: A „járványt“ nem eü. szempontból kell megítélni; a szó maga (epidémia) most hazugság (ld. egyéb elhalálozások naponta). Kínai tudósok bizonyították, hogy a vírus mesterséges alkotás; egy speciális, globális, stratégiai műveletről van szó, a kulisszák mögötti világ vezérkari irányításának hadgyakorlata, hátterében a cionista pénzügyi körök állnak (a globális médiájukkal). Céljai:teljes ellenőrzés megszerzése az emberiség (= bolygó) felett,a népesség csökkentése (végcél: max. 1 milliárd ember! ld. iránykövek Georgia államban),a pénzügyi buborék (levegőpénz) leeresztése,az USA konkurenseinek likvidálása (= Kína és Nyugat-Európa; Oroszország feldarabolása). Prognózis: Oroszország szembe tud(na) ezzel szállni, de amíg nem szabadul meg a saját belső parazitáitól, a többivel is bajos leszámolni. (Ez minden nemzetre érvényes.) Oroszul értők számára itt a link:(8 millió ember tekintette meg.)
Ennek fényében ugye másként fest a kép a világról?
Hallottam már ilyesmikről. Hát ahhoz, hogy ilyen szinten lecsökkenjen a népesség, olyan nagy katasztrófa kellene, ami már nagyon régen volt a Földön, vagy pedig egy harmadik világháború, bár ez utóbbi esetében jó eséllyel nem maradna még ennyi ember sem. Meg miféle dolog már az, hogy csak úgy bárkik eldönthessék, hogy mennyi ember élhessen a Földön? Hogy jönnek ők ehhez?
Másrészt pedig én úgy tudom, hogy az USA gazdaságilag meg adósság tekintetében Kínától függ, tehát nem hiszem, hogy jó ötlet lenne velük kekeckedni.
Oroszország valóban óriási, a legnagyobb területű, és ehhez képest nagyon ritkán lakott ország. Érdekes kérdés, hogy meddig lesz képes egyben maradni.
És azt is hallottam már, hogy az USA-nak meg a másik kettőnek nem érdeke, hogy erős legyen az EU. Na most kérdezem én: vajon miért nem érdekük? Hiszen fontos kereskedelmi meg gazdasági partnereik vagyunk nekik!
Ezekhez a dolgokhoz nem értek, csak a józan logika juttatta eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!