Mi a problémája az Unió egyes vezetőinek a kormány vírussal kapcsolatos intézkedéseivel?
Csak a szokásos hiszti.
El kell engedi a fülünk mellett.
Ugyanez a hiszti volt a migrációnál is.
Á, semmit, az EU szokás szerint ok nélkül vagdalkozik..
Mondd, te barlangban éltél az utóbbi hetekben? A Vezetőnk a járványra hivatkozva diktátorosdit játszik, ráadásul korlátlan ideig, az EU-ban egyedüliként, egészen véletlenül... A rendeleti kormányzás nem jelentéktelen dolog, és mondvacsinált okokkal vezették be. Nem volt és nincs olyan, a járvány és a válság kezelését segítő intézkedés, amit egyszerű kétharmaddal ne tudtak volna elfogadni.
De ha te tudsz ésszerű okot mondani, hogy miért van erre szükség hallgatlak, bár nem hinném, mert eddig ilyet kormánytagoktól sem hallottam.
Az Uniónak mindig van valami problémája. Ajánlok egy videót a CNN-től. [link]
Gyönyörű, ahogy egy videóban benne van a demokrácia összeomlása, a diktátor, az Oroszország, bebörtönzött újságírók, de a végén azért eljutunk ahhoz is, hogy Magyarország nem fogadta be a migránsokat, ezért haragszanak.
Többek között szóltam én hozzájok:
"Szegény Tisza, miért is bántjátok?
Annyi rosszat kiabáltok róla,
S ő a föld legjámborabb folyója."
Csak a Tiszát kicserélted Orbánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!