Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a problémája az Unió egyes...

Mi a problémája az Unió egyes vezetőinek a kormány vírussal kapcsolatos intézkedéseivel?

Figyelt kérdés
Már megint van egy összezördülés, és olyanok is ellene fordultak, akik korábban kiálltak mellette. Úgy tudom, hogy az elnökasszony is így tett, pedig Orbán tavaly tudomásom szerint rá szavazott. Mi a bajuk Orbánnal konkrétan? Most, legalább most nem tudná az EU is félretenni a politizálást, úgy értem, a szokásos bírkózást ebben a vészhelyzetben? Vagy pedig ki kezdte ezt az egészet, esetleg Orbánék mondtak vagy üzentek nekik valamit, ami miatt így reagáltak?
2020. ápr. 3. 20:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
14%
Orbán ügyesen lekezelte: "Minden tiszteletem az Öné, de nekem erre nincs időm!" Benne van az úriemberség, de mégis a helyére teszi.
2020. ápr. 3. 21:35
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Milyen vírussal kapcsolatos intézkedésekkel van, és konkrétan kinek is van baja? Nem értem, honnan szeded ezt a fake newst. Arra nem gyanakszol, hogy nem a kormány vírussal kapcsolatos intézkedéseivel lehet baj, hanem a kormány nem koronavírussal kapcsolatos intézkedéseivel:
2020. ápr. 3. 21:47
 13/30 anonim ***** válasza:
36%

“ #4 A te intelligenciádról meg az mondja el a legtöbbet, hogy szerinted az inkompetens ellenzék bármit is jobban tudna csinálni..”

Mindig azt gondolom, hogy nem lehettek ostobábbak annál, mint amilyenek vagytok, de újra és újra bebizonyítjátok, hogy igenis lehetséges! Ehhez végülis akár gratulálhatnék is, de mivel nagyon elszomorító, így nem teszem.

De látod, látod, itt a baj, hogy egyszerűen képtelenek vagytok értelmezni azt, amit hallotok és olvastok. Hol írtam én egy szót is az ellenzékről te kisbirka?

2020. ápr. 3. 21:53
 14/30 anonim ***** válasza:
66%
A vírussal kapcsolatosakkal semmi, de ezt te id tudod.
2020. ápr. 3. 22:07
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Nincs már energiám magyarázkodni.
2020. ápr. 3. 22:17
 16/30 anonim ***** válasza:
11%

"Mi a problémája az Unió egyes vezetőinek a kormány vírussal kapcsolatos intézkedéseivel?"

Ahogy #9 is már leírta, az a bajuk hogy jól csinálja.

Ahogy a migránsválságnál hozott intézkedésekkel, azt megelőzően a devizaválságban a végtörlesztéssel, a bankokra ráerőltetett lépésekkel, az imf-től való megszabadulással vagy éppen a szektoriális különadókkal is pont az volt a bajuk, hogy beváltak. Azt nem mondhatják ki, hogy Orbánék jól csinálták - hát marad az hogy kijelentik, ez mindegy, mert nácik, meg diktatúra van.

Egyszerűen kell nekik valami amivel elfedhetik a saját szavazóik előtt hogy van aki tudja kezelni a dolgokat, tud olyan megoldásokkal is előállni amikről nem derültek már ki korábban hogy hosszú távon katasztrofálisak. Ezért tesznek rá egy jó nagy skarlát betűt, ez náci diktátor, nehogy arra is figyeljenek az emberek hogy sikerül neki ami a saját vezetőiknek nem.

2020. ápr. 3. 22:31
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

Látom a fideszesek megint szalmabáboznának, persze rájuk nem vonatkozik a hamis hírterjesztés.

Az EU-nak nem a vírussal kapcsolatos intézkedések, hanem a vírus ürügyével hozott intézkedések aggályosak.

Ilyen például, hogy a rendeleti kormányzást határidő NÉLKÜL vezették be. És ezt a fideszesek egyszerűen nem tudják megindokolni. Itt van egy link, a műsorvezető nem kevesebbszer, mint 6-szor kérdezte meg, hogy miért nincs határidő, miért nem tudtak megegyezni ebben. 6-szor tette fel a kérdést, de egyszer sem kapott egyenes választ.

[link]

A másik pedig ami úgy tűnik kiemelten foglalkoztatja az EU-t, az a rémhír-, álhírterjesztéssel kapcsolatos törvényünk. El lehet olvasni erről is a rendeletet és az arról alkotott ügyvédi és bírói véleményeket, abszolút tágan van megfogalmazva az egész. Belegondolva amúgy tényleg vicces, hogy előbb fektették le ennek az 5 év büntethetőségnek a szabályát, mint mielőtt pl. támogatást nyújtottak volna az egészségügyi alkalmazottaknak, vagy részletesebb adatokat közöltek volna a fertőzésről. Prioritási sorrend meglátszik.

Ezenkívül pedig ott van Semjén salátatörvénye...mi köze van a koronavírushoz a városliget beépíthetősége (illetve a polgármesteri jog megvonása, hogy beleszólhasson)? Schmidt Máriának nem ért rá sem előbb, sem később ingyen odaadni néhány ingatlant? Ugyanígy csurrant cseppen néhány ingatlan az egyháznak is... A polgármesterek általános döntési joga is csak azért nem lett megszavazva, mert egyidőben kezdtek el szólni a vészharangok a Néppártban.

Soha egy pillanatig sem láttam leszólni a magyar kormányt a hitelmonatórium, a házi karanténrendszer, az adatközlés, a szájmaszkok, lélegeztetőgépek, és egyebek beszerzése és/vagy bármelyik más járványintézkedése kapcsán...egyedül a WHO mondta minden országnak címezve, hogy tesztelni, tesztelni, tesztelni, de még ez sem ránk vonatkozott specifikusan, csak a hazai kormánykritikusoknak adott témát.

A fideszesek mégis úgy állítják be, hogy utóbbiakat kifogásolják az EU-ban, nem pedig azt, ahogyan a felhatalmazási tervet átkalapálták a parlamenten és mire akarták használni hatályosságának már az első napján (Semjén salátatörvénye).

2020. ápr. 3. 23:25
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Pont ez jutott nekem is eszembe. Ugyanaz a retorika mint az elmúlt években.

Ez engem a kisebbségiek viselkedésére emlékeztet. Bármit követnek el akkor az a válasz, hogy őket azért támadják mert.... vagyok, ..... vagyok stb.

Lám lám mindenhol működik.

2020. ápr. 4. 00:22
 19/30 anonim ***** válasza:
23%

#17 "Ilyen például, hogy a rendeleti kormányzást határidő NÉLKÜL vezették be. És ezt a fideszesek egyszerűen nem tudják megindokolni. "

megindokolták. Többen, többféle módon is. Csat te nem vagy képes felfogni és elfogadni.

Mint a hülyegyerek akinek elmondják miért nem ehet csokit az ebéd előtt.

2020. ápr. 4. 01:09
 20/30 anonim ***** válasza:
12%

#17 "A másik pedig ami úgy tűnik kiemelten foglalkoztatja az EU-t, az a rémhír-, álhírterjesztéssel kapcsolatos törvényünk. "

Igen vicces, hogy mikor a facebook korlátozásairól van szó, akkor milyen vehemensen kiálltok amellett hogy márpedig szűrni kell a fakenews-okat, hogy mennyire joga van törölni bármit, ami szerintük ellentétes valamiféle szabállyal. Amikor követelitek, hogy a bíróság ítéljen ekkora meg akkora büntetést meg, csak mert szerintetek megsértette valamely kedvenc politikusotokat egy cikk. De amint egy valódi veszélyhelyzetben valódi hazugságokról van szó, amik valóban veszélyeztethetik emberek életét, máris jön a rettegtetés, hogy jaj be fognak zárni ellenzéki újságírókat.

NEM KELL HAZUDNI és ennyi!

2020. ápr. 4. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!