Mégiscsak a Vona lett volna ide a megfelelő ember, nemde?
Érdekes, hogy mindenki negatívan vélekedik Vonáról, mégis mindenkit jól lepontoztak. Szeretném megkérni a bérpontozó kis jobbikdroidokat, hogy vagy szóljanak hozzá a kérdéshez, vagy hagyják békén az ittenieket!
Egyébként meg ha Vona eltakarodna a sleppjével a pártból, talán végre konszolidálódhatnának, és felhagynának ezzel az "újnyilasként viselkedünk, de letagadjuk" című bohóckodással.
Ha jobban megfigyeled, kivétel nélkül mindenki le van pontozva.
Egyébként meg nem tudom, hogy Vona jó lett volna-e, de Orbán eddig nem lett az.
Vona megválasztásának lehetőségére mindig azt mondták, hogy megindul a forint lefelé. Hát ez így is megtörtént.
Mesterházy és egy újabb MSZP kormány helyett meg inkább uralkodjon a sarki boltban dolgozó néni.
jobbikos vagyok és elő szokott fropdulni, hogy egyszereűn nincs erőm kapacitásom a sok hülyeségre válaszolni, így max csak pontozok, bár most megvallom itt még senkit sem pontoztam.
hogy vona milyen elnök lett volna, ez jó kérdés, nem tudni, az tuti, hogy a fidesz kormány 2 hónap alatt többet ártott mint a szocik 1 év alatt, ha nem többet. ezt majd ti is belátjátok narancsosok, majd amikor éheztek, akkor. igaz n jól megleszek, nem párthoz kötöm a fellendülésemet szerencsére.
az pedig egy idióta szöveg, hogy az mszp nahát megverte. az mszp ereje 20 éves termés. a jobbiké kb 2 éves. nah akkor nézzétek meg, hogy a fidesz mit ért el az első választásán, hány százalékot, és akkor rájöttök, hogy a jobbik többszörösen elverte. ha marad a tendenciája, akkor 4 év múlva már vetélytárs lesz, de ezt meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!