Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik ellenezték a keleti...

Akik ellenezték a keleti nyitást, most mi a véleményük arról hogy csak keletről érkezik segítség a vírus elleni védekezéshez?

Figyelt kérdés

Kína, Törökország és Üzbegisztán küldött maszkokat, egészségügyi felszerelést Magyarországnak. Korábban sokan kritizálták a magyar kormányt hogy nem kellene ilyen országokkal barátkozni. Nyugatról semmi nem érkezik.

Csak hogy ne legyen félreértés. Nem vagyok fidesz szavazó.

2020. márc. 31. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 A kérdező kommentje:

"Kína nem szállít se olcsóbban, se többet, de az első kuncsaftok között vagyunk, akit kiszolgál."

Jelenlegi helyzetben az is segítség ha egyáltalán szállít.

2020. márc. 31. 10:50
 32/101 anonim ***** válasza:
100%

"Azt írtam Törökország segített Magyarországnak, pedig ott rosszabb a helyzet."

Azt értettem, csak ugye most érdekel, hogy mi most kihez tartozunk ebben a helyzetben Nyugat, aki nem segít vagy Kelethez aki segít.

2020. márc. 31. 10:53
 33/101 anonim ***** válasza:
33%

"Mi az hogy nem érkezik? Nézz már utána mielőtt belepofázol"

Nézz már utána inkább te, hogy belepofázol. Leírom akkor érthetőbben: most te azt akarod agyon dícsérni, hogy tudtak venni maszkot.

Egyszerűbben leírom: mintha megdícsérnéd a szomszédot, hogy a Tescoban vett paradicsomot.

Az igazi segítség akkor lett volna, hogy semmi pénzt nem kér el érte. De, Kínától ez lenne az igazi segítség, ha már hazavágta a világ gazdaságát, csak azért, mert nem akarta lefújni a kínai Holdújévet.

2020. márc. 31. 11:26
 34/101 Andizsuzsi ***** válasza:
84%

"Nyugatról semmi nem érkezik."

Nem tudom, Soros egymillió euróját azért nehéz semminek hívni.

Amúgy a nyugati országok ugyan úgy küzdenek, a felszerelésre ugyan úgy szükségük van. Az, hogy pl a törökök inkább pénzzé teszik az eszközeiket, mint hogy felhasználnák a saját védekezésükre, az ő dolguk. Azért segítségnek nem nagyon hívnám. Nekünk persze az, de az ő céljaik nem gondolnám, hogy ilyen nemesek lennének.

2020. márc. 31. 11:29
 35/101 A kérdező kommentje:

"Az igazi segítség akkor lett volna, hogy semmi pénzt nem kér el érte."

Ja hogy neked ingyen kellene maszk :) Lehet igazad van. Milyen szemetek ezek a törökök hogy pénzt kérnek a maszkért egy világjárvány közepén :)

2020. márc. 31. 11:47
 36/101 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, Soros egymillió euróját azért nehéz semminek hívni."

Ezt már leírtam. Pénzzel kitörölheted. Egy világjárvány idején ha nem ad el senki egészségügyi cuccot semmire nem mész a pénzeddel. Nekem is van pénzem de nem tudok most maszkot venni.

"Az, hogy pl a törökök inkább pénzzé teszik az eszközeiket, mint hogy felhasználnák a saját védekezésükre, az ő dolguk. Azért segítségnek nem nagyon hívnám. Nekünk persze az, de az ő céljaik nem gondolnám, hogy ilyen nemesek lennének."

Azért az elég szánalmas hogy abba is belekötsz aki tényleg segít. Az ilyen mint te nem is érdemelne segítséget. Pont hogy azért is jelent segítséget mert a törökök is felhasználhatták volna amit küldtek, de inkább odaadták nekünk.

2020. márc. 31. 11:51
 37/101 anonim ***** válasza:
84%
Madeincina sem ingyen küldte, ráadásul a klasszikus kilencvenes évekbeli minőségben.
2020. márc. 31. 12:17
 38/101 anonim ***** válasza:
79%
Jol van! Szépen elmondtad a P..Srácok sem irhatta volna szebben. Biztosan megkapod érte a zsozsot! De azt még nem hallottad, hogy a kommentelök gyalázása tilos?
2020. márc. 31. 12:18
 39/101 anonim ***** válasza:
72%

Még mindig nem tudni, hogy jelenleg mi a segítőkhöz vagy a nem segítőkhöz tartozunk?

Olyan nagy divat lett most itt Kína, Oroszország fényezése és a Nyugat szidása, de vajon más szemében a szálkát is észre vesszük, akkor a sajátunkba a gerendát miért nem?

Ha azt mondod, hogy a magyar nép türk eredetű és Magyarország egy türk állam akkor semmi baj a Türk Tanácshoz való csatlakozási akarattal.

2020. márc. 31. 12:29
 40/101 anonim ***** válasza:

#29 fogalmazta meg helyesen a lényeget.

"Kína nem szállít se olcsóbban, se többet, de az első kuncsaftok között vagyunk, akit kiszolgál."

nem tudhatjuk hogy ebben mekkora szerepe van a "keleti nyitásnak" meg annak hogy rengeteg kínai él itt velünk az országban, akik közül nagyon sokan a kereskedelemmel foglalkoznak - természetesen Kínából ide - és nyilván tudják honnan lehet ilyenkor vásárolni, meg segítenek is benne.

Tényleg nem kell ajándéknak feltüntetni azt ami üzlet - ellenben nem kell elhazudni azt sem, hogy amikor egyszerre akar minden ország ugyanabból és ugyanonnan vásárolni, akkor nem véletlen ha valakinek az elsők között sikerül.

2020. márc. 31. 12:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!