Miért nem zárták le a kormányok a határokat még a járvány előtt?
"mert a brüsszeli politikusok meg Macronka azt mondták hogy nem lesz itt járvány"
Hoppá, már a járványt is sikerült az EU-ra kenni? Ügyes. :D Nekem úgy rémlik, hogy leginkább a kormány és az ő médiája harcolt az ellen, hogy az Index és az ellenzék mit dumál itt mindenféle vírusról és kelti a pánikot. De gyorsan felejtünk...
tanulatlan buta parasztként már én sem értettem, hogy január elején miért nem küldték vissza az összes kínait, februárban még özönlöttek, még vuhanból is...???
márciusban az olaszok özönlöttek, pedig akkor ott már tombolt a járvány, és lehetne sorolni
egész európában vissza kellet volna küldeni az összes kínait, szigorúan elkülönítve, és így a világ többi része
senki nem vette komolyan, mármint a vezetők, mi szerintem még most sem, nézd meg melyik példamutató politikus hord bármiféle védőfelszerelést, és így az emberek sem
nem látom, hogy érdekük lett volna
mindent előre lehetett látni, ez középiskolai 1x1, mivel a világon sehol nem volt 1 alatt a reprodukciós ráta, egetlen, hangsúlyozom, egyetlen fertőzött kb. 100%-al járványt robbant ki egy országban, és ez a világ összes országában megtörtént, ez fizikai-biológiai-matematikai törvény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!