Miert nem vizsgaljak a covid 19 virust mikroszkoppal nyalbol?
Vagy biorezonancia géppel?
Tényleg ilyen hülyének nézik az embereket?
1: Tudatlanságod félelmet kelt bennem.
Látszódhatnak mikroszkóp alatt, de ez fabatkát sem számít. Nem így tesztelik.
2-es! Csupa fül vagy szem vagyok, hogy milyen fénymikroszkóp van, ami alatt te látod a fény hullámhosszánál kisebb méretű vírusokat.
Tudománytörténeti érdekesség, hogy a vírusokat éppen azért fedezték fel viszonylag későn, mert nem látszódnak mikroszkóp alatt.
#3: Akit hülyének lehet nézni az inkább te vagy és nem a mélyen tisztelt kérdező.
Voálá: [link]
Maradjunk annyiban hogy van egy pár hülye közöttünk, de én vagyok a legnagyobb barom hogy hajlandó vagyok megpróbálni némi világosságot csempészni a fejekbe.
"2-es! Csupa fül vagy szem vagyok, hogy milyen fénymikroszkóp van, ami alatt te látod a fény hullámhosszánál kisebb méretű vírusokat.
Tudománytörténeti érdekesség, hogy a vírusokat éppen azért fedezték fel viszonylag későn, mert nem látszódnak mikroszkóp alatt."
Az elektronmikroszkóp feltalálásával váltak láthatóvá, de előtte is voltak próbálkozások a kimutatásukra (érdekesség)
Az A korona vírus pedig, amitől most a fél világ félti a tyúkszaros életét bár látszik a felvételen, de ez teljességgel alkalmatlan arra hogy beazonosítsák a COVID 19-et. Ezért nem mikroszkóppal keresik.
Azért van egy "ici-pici" különbség egy fénymikroszkóp meg transzmissziós elektronmikroszkóp között, működésben meg ugye árban is van pár nagyságrend, de hát kit érdekel, a magukat okosnak és tájékozottnak gondolókat nem.
Tudjátok attól, hogy valaminek ugyanaz a neve, attól még nem esz ugyanaz, a lódarázsnak sincs sok köze a lóhoz.
Mondjuk úgy a tudatlanságuk félelmet kelt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!