Lehetséges megoldani, hogy az Elios túlszámlázást csak a Fidesz szavazói fizessék meg most, hogy a kormány inkább lemondott az uniós pénzről csak ne vizsgálják le a beruházást?
Meg a "kormányzati negyed" címén eltüntetett milliárdokból is levonhatjuk.
mennyi a túlszámlázás? :D arra azért kíváncsi lennék...mert gondolom ezt a 4603 Ft-ot valami szakértő számolhatta ki, aki tudja pontosan, hogy mennyibe kerültek volna reális árazással ezek a beruházások, igaz?
vagy a teljes számlát akarjátok elosztani? :D vagy ti nem is használjátok azokat a lámpákat?
én nem vagyok fideszes, de azért ilyen nyomorult sem lennék...:D
a mi városunkban is elios csinálta a ledesítést, és nekem például semmi bajom nincs vele...
amúgy pedig már mind kifizettük...talán ez az egész kuncsorgás úgy tűnne akkor már reálisnak, hogy a fideszes szavazók a ténylegesen kiszámolt túlfizetést kifizetik az ellenzéki adófizetőknek...ha az a párszáz Ft hiányzik nektek, akkor követeljétek...én nem vergődök ennyi miatt...
Én azért a 40 cm-es bodrogkeresztúri kilátót is idevenném, ami "csak" 40 millióba fájt az országnak 2009-ben.
És máris 10ezer fideszesnek rendezve a 4ezres számlája.
A soha meg nem épült kormánynegyedre 10 milliárd tűnt el.
Az mennyi is?
Nos, ezzel 2.500000 fideszes rendezte a sarát.
És mivel szerintetek nem is volt ennyi szavazó (csalás) állapodjunk meg annyiban, hogy a számla csak ezzel a két tétellel rendezve van.
És ez csak KÉT TÉTEL!
A 4-es metró "fideszfelelősségén" nem állok le vitatkozni, annak kb. annyi a valóságalapja, mint annak, hogy nálunk rettegnek a zsidók és üldözzük a cigányokat!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!