Az sok idős miért járkál ki?
Nagyon veszélyes nekik kimenni, hiszen rájuk a legveszelyesebb a vírus.
A híradóban egy bácsi azt mondta, hogy neki muszáj feladnia a lottojat, meg ez hozzatartozik az életéhez...
Gondolom egy részük magukra van hagyva (maguknak kell bevásárolni és intézni a dolgaikat), másrészük pedig egyszerűen csak érdektelen.
Illetve sokan vannak, akiknek talán még más is betudna vásárolni, de túl szégyellősek ilyen szívességet kérni? Őket nem tudom hova tenni.
fogadnék te is kimész ugyanúgy, és nem csak akkor, amikor dolgozni kell menni...és azt sem tudod laikusként, hogy rád veszélyes-e, ha elkapnád, és azt sem tudod, hogyha rád nem is, hány másik embert fertőznél meg, akire igen.
felesleges itt embercsoportokat kijelölni, minden korosztályból van egy csomó ember, aki telibeszar mindent és nem foglalkozik a következményekkel.
szerintem az a legnagyobb probléma, hogy ezzel bárki is foglalkozik.
Még a kormány tagjai sem tartják be a maguk által javasoltakat, akkor miért is kellene elvárni ezt másoktól.Orbán köhög, majd kezet fog, Szíjjártó, Pintér mind-mind mást csinálnak, mint amit javasolnak.
És honnan értesülnek az emberek erről ?A kormánymédiából.
Fiatalok ugyanúgy kijárkálnak.
Nem értem ez a nagy sírást. 30 évvel ezelőtt, amikor még vezetése telefonja sem volt mindenkinek, akkor tényleg el lettek volna szigetelve egymástól.
A tiniknek azért vannak, a szüleik, hogy megmondják neki, majd később lázadoznak. Hülyeség azt mondani, hogy 10-en és 20-on évesek nem tudják felfogni a helyzette és érthető a lázadozásuk.
Aki részt vett már háborúban az immunis egy új vírusra? Jó tudni. Egyébként az utolsó háború Magyarországon épp 75 éve ért véget, tehát a mai 90 év alattiakat már nem nagyon érintette közvetlenül.
Különösen viccesnek tartom azzal indokolni a figyelmeztetések ignorálását, hogy "nekem a fiatalok ne mondják meg, mit csináljak". Igen, a napi tájékoztatót tartó tisztifőorvos például ránézésre egy nagyon fiatal hölgy, ugye?
“Azért amiért a fiatalok”
- A fiatalok otthon vannak kedves öregek. Maradjatok ti is otthon.
"Lehet, hogy ő harcolt a háborúban."
Bár elég kicsi az esélye, hogy olyanok mászkálnak az utcán, akik harcoltak a háborúban, de még ez sem vígasztalja majd őket, amikor lázban fetrengve fuldokolva haldokolnak, mert nem lesz elég eszköz, és nem kapnak megfelelő ellátást. És igen, egyszer mindenki meghal, de nem mindegy, hogyan. Elkülönítve, kínok között a szerettei nélkül, vagy emberi körülmények között a család támogatásával. Az én anyám is idős, megélte a háború utáni nélkülüzést, mégis fel bírja fogni.
"Szerintem meg aki hülye haljon meg."
Igen, de nem csak a hülye hal(hat) meg, az is, akit a hülye megfertőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!