Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?
Gyerekek... nem tud ábrát értelmezni, és a cikkeket se fogja elolvasni, vagy másképp értelmezni mint ahogy ő látja, mert idióta. És csak is azert merem mondani, mert a kedves kérdező is ezt teszi. Szerintem meg az a leghülyébb a világon aki hagy másokat meghalni, és leszrja. Én spec. Egyáltalán nem rettegek, mint ahogy azt gondolnád, úgyse lesz nekem személy szerint bajom. Rajtad kívül másnak nem is szeretném átadni ezt a vírust ha lehetőségem lesz. Ja és tényleg, ha véletlen egy idős szeretted elkapja, tőle is kérlek utasítsd el a lélegeztetőgépet, hogy a normális emberek maradjanak életben, azok akik szerint veszélyes a helyzet.
És ha valakit az utcán erőszakosan megvernek, az olyan ember lesz mint te, aki (ha majd esetleg kijárasi tilalom lesz a végen) a tiltás ellen kint lófrál, mert azt gondolja megteheti. Egyelőre még mászkálj csak, nem tilos. De nem az otthon ülőket fogjak csesztetni, hanem a rebelliseket, mint te.
Te nagyon félre érted!
Nem mindenkinek kell otthon maradnia! Csak azok maradjanak otthon akik megtehetik! Ezzel csökkentve a terjedést! Így nem lesz púp alakú grafikon és nem omlik össze az egészségügy és kevesebben fognak meghalni.
Nagyon buta vagy. Persze 8 általánossal mit várhatunk tőled.
Dobok rá...
A kérdésedben:
"Azok akik MARADJ OTTHONT ordibálnak csak úgy tegyék ha anyagilag finanszírozzák az otthon maradottak napi életét különben kussoljanak!"
A mai nappal IS számon kérhető az Operatív Törzstől akit a kormány bízott meg.
Csatlakozol?
51.
Mihez kellene csatlakozni?
Most hallgattam a rádiót, átkapcsoltam de 2 helyen is bemondogatják,hogy maradj otthon. Valaki mintha fizetne nekik ezért!
"9 Az senkit ne zavarjon, hogy évente félmillióan hullanak csak a mezei influenzában és akkor még nem beszéltem az ebola, MERS és még sok más ezerszer veszélyesebb járványokról. "
Évente 2-3 milliárd ember influenzás -> ebből hal meg annyi amennyit mondassz. Ráadásul influenzának sok törzse van és inkább az olyan helyeken ahol nincs semmilyen EÜ szinte pl India, Afrika, ott halnak meg többet.
Az ebolára van ellenszer és Afrikában van jelen, ráadásul nem olyan fertőző, mint ez a mostnai járvny. MERS már eltünt.
Tájékozódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!