Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért harsogják észnélkül,...

Miért harsogják észnélkül, hogy MARADJ OTTHON?

Figyelt kérdés
Az influenzában évente több tízezren halnak bele magyarul több, mint a koronavírus. Mesélje már el nekem valaki, hogy a koronavírus ami sokkal gyöngébb csak gyorsabban terjed miért is kellett a kormányoknak bevezetni szükségállapotokat és egycsapásra kivégezni a gazdaságot és természetesen a leggyengébb rétegeket kivégezni??? Azok akik MARADJ OTTHONT ordibálnak csak úgy tegyék ha anyagilag finanszírozzák az otthon maradottak napi életét?

2020. márc. 19. 22:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/181 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezt az egy ábrát nézd meg: [link]
2020. márc. 20. 06:37
 42/181 anonim ***** válasza:
76%

Gyerekek... nem tud ábrát értelmezni, és a cikkeket se fogja elolvasni, vagy másképp értelmezni mint ahogy ő látja, mert idióta. És csak is azert merem mondani, mert a kedves kérdező is ezt teszi. Szerintem meg az a leghülyébb a világon aki hagy másokat meghalni, és leszrja. Én spec. Egyáltalán nem rettegek, mint ahogy azt gondolnád, úgyse lesz nekem személy szerint bajom. Rajtad kívül másnak nem is szeretném átadni ezt a vírust ha lehetőségem lesz. Ja és tényleg, ha véletlen egy idős szeretted elkapja, tőle is kérlek utasítsd el a lélegeztetőgépet, hogy a normális emberek maradjanak életben, azok akik szerint veszélyes a helyzet.

És ha valakit az utcán erőszakosan megvernek, az olyan ember lesz mint te, aki (ha majd esetleg kijárasi tilalom lesz a végen) a tiltás ellen kint lófrál, mert azt gondolja megteheti. Egyelőre még mászkálj csak, nem tilos. De nem az otthon ülőket fogjak csesztetni, hanem a rebelliseket, mint te.

2020. márc. 20. 08:50
 43/181 A kérdező kommentje:
# 41/45 özenem. Már eleve badarságokat beszélsz ugyanis rengeteg helyen nem így működnek a családok sőt sok helyen csonkacsalád van 1 szülővel és már régen nincsenek nagyszülők se. A te felfogásod szerint ők viszont haljanak éhen. Figyelj még egyszer hangsúlyozom, akik azt óbégatják eszetlnül, hogy MARADJ OTTHON azok egyúttal zéró empátiával rendelkeznek milliók iránt + egyben gyilkosaik lesznek tömegeknek. Aki azt harsogja, hogy MARADJ OTTHON csak és kizárólag úgy teheti, hogy átvállalja az anyagi költségeit azoknak, akiknek ez súlyos érvágás sőt egyenes út a halálba.
2020. márc. 20. 12:04
 44/181 anonim ***** válasza:
87%

Te nagyon félre érted!

Nem mindenkinek kell otthon maradnia! Csak azok maradjanak otthon akik megtehetik! Ezzel csökkentve a terjedést! Így nem lesz púp alakú grafikon és nem omlik össze az egészségügy és kevesebben fognak meghalni.

Nagyon buta vagy. Persze 8 általánossal mit várhatunk tőled.

2020. márc. 20. 12:10
 45/181 A kérdező kommentje:
# 47/47 Pont ez a gond, hogy az emberek zöme bizony félreérti. Számos konfliktus zajlott már le az utcákon az orrom előtt. Nyugdíjas néni a gyermekét magával vivő anyának azt mondta: te meg minek hozod magaddal a gyereket? és ez csak egyetlen eset még sorolhatnám. Hidd el ez egy oltári nagy hiba volt elterjeszteni, hogy maradj otthon! Butaság a köbön!
2020. márc. 20. 15:23
 46/181 anonim ***** válasza:
80%
Pedig nem Hiba! Lásd az Olaszokat. Karantént rendeltek el, meg azt mondták mindenki maradjon otthon. Erre mindenki megindult, síelni, kirándulni, a tengerparta, szórakozni, kávézókba, iszonyatos nagy tömegek..és lásd?? Most hullanak az emberek.. Azért mert nem tudnak a seggükön maradni pár hetet.
2020. márc. 20. 15:44
 47/181 A kérdező kommentje:
# 49/49 Az senkit ne zavarjon, hogy évente félmillióan hullanak csak a mezei influenzában és akkor még nem beszéltem az ebola, MERS és még sok más ezerszer veszélyesebb járványokról. Kérdezem továbbra is mi indokolta épp most, épp erre a járványra a szükségállapotok és stb. kihirdetését? Hirtelen meghülyültek volna a kormányok? Nem gyerekek nem hülyültek azok hülyültek meg, akik elhiszik, hogy itt ez egy logikus lépés volt. Emögött az van amit már leírtam az elején.
2020. márc. 20. 16:08
 48/181 anonim ***** válasza:
77%

Dobok rá...

A kérdésedben:

"Azok akik MARADJ OTTHONT ordibálnak csak úgy tegyék ha anyagilag finanszírozzák az otthon maradottak napi életét különben kussoljanak!"

A mai nappal IS számon kérhető az Operatív Törzstől akit a kormány bízott meg.

Csatlakozol?

2020. márc. 20. 16:23
 49/181 anonim ***** válasza:
24%

51.

Mihez kellene csatlakozni?

Most hallgattam a rádiót, átkapcsoltam de 2 helyen is bemondogatják,hogy maradj otthon. Valaki mintha fizetne nekik ezért!

2020. márc. 20. 18:15
 50/181 anonim ***** válasza:
80%

"9 Az senkit ne zavarjon, hogy évente félmillióan hullanak csak a mezei influenzában és akkor még nem beszéltem az ebola, MERS és még sok más ezerszer veszélyesebb járványokról. "

Évente 2-3 milliárd ember influenzás -> ebből hal meg annyi amennyit mondassz. Ráadásul influenzának sok törzse van és inkább az olyan helyeken ahol nincs semmilyen EÜ szinte pl India, Afrika, ott halnak meg többet.

Az ebolára van ellenszer és Afrikában van jelen, ráadásul nem olyan fertőző, mint ez a mostnai járvny. MERS már eltünt.

Tájékozódj!

2020. márc. 20. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!