Most, hogy bezárták a vírus miatt az iskolákat, hogyan lesz megtartva a mindennapos testnevelés?
"De kérdező, mit nem fogsz fel azon, hogy te vagy az anyja/apja, neked kell megbeszélni vele, hogy igenis sportoljon?"
A tragédia az, hogy egyesekben nincs annyi intelligencia, hogy felismerjék az iróniát:
"mi lesz így a gyerekeinkkel, hogy 0. órában nem egy jó kis futással kezdik a napot?!"
Véleményem szerint teljesen felesleges a mindennapos kötelező testnevelés óra. Aki edzeni akar menni, egyéb sportokat akar űzni, tegye meg szabadidejében, de ne terheljék még inkább ilyen kötelező posztkomcsi baromságokkal a gyerekeket. Fontos a testnevelés, de max heti 2 órában. A kormánnyal pont az a baj, hogy átesett a ló túloldalára...
Nem lesz megtartva.
kikergeted a gyerekeidet futni.
Hálát adsz, hogy ilyen szintű helyzetben neked csak ez a legnagyobb problémád.
Ne bszakodj állandóan a kormánnyal, nézd meg, mit tudsz tenni magad körül, hogy jobb legyen másoknak és neked.
Az iskolák bezárása krvára helyes és elkésett volt. Rengeteg gyerek jött síszünetről, és ugye a t.szülők közül nem mindenki vallotta be, hogy éppen honnan érkezett, és a karantént se várta ki. 1 tanítványom érintett helyről érkezett, egy meg vízilabdázó a bvscben. A lényeg, hogy 8 napja hőemelkedésem van, gyenge vagyok, a társamnak pedig már légzési problémái is vannak. Természetesen a zöld szám elhajtott. Most várunk, hogy mi lesz velünk.
Autóval járok vidékről, a párom otthonról dolgozik, tehát ha elkaptam, akkor a gyerekektől kaptam el.
Elég sok hasonló eset lehet, sztem rengeteg beteg van, a 30 az egy röhelyes szám.
Szóval ha 2 hét mulva újranyitnák az iskolákat, vagy felmondanék, vagy táppénzre kérném magam, vagy fizetésnélkülire. De idióta szülők miatt nem teszem kockára még egyszer a saját meg a családom életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!