Érvelés a mindennapos testnévelés mellett (? )
Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni, hogy írnom kell egy fogalmazást a mindennapos testnévelés ellen/ mellett.
Állást foglaltam a mindennapis testnevelés mellett. És most tovább? :D
Ezután még annyit tudtam hozzátenni, hogy jó az egészségnek. (nem megy nekem ez az érvelés dolog) valaki tudna segíteni?
Az egészség dolgot ki lehet fejteni hosszan, akár ugyanazt leírni többféleképpen. Aztán, több óra miatt sokfél sportot kipróbálhatunk, lehet így akár egy új hobbit szerezni. Nagyon fontosak a csapatjátékok, mert megtanulhatunk együtt dolgozni, és persze jó az elhízás ellen, segít megerősödni. Engem például a kinti játék és futás mindig felfrissít, míg ha utána egy kicsit fáradt is vagyok, utána mindig élénkebbnek érzem magam. Nem tudom mennyire komoly a feladat, akár azt is beleírhatod h jobban nézünk ki, hasonlók :D
Persze lehet, hogy ellene hirtelen több érvet tudnék hozni, pl. fárasztó, öltözők/termek hiánya, büdös, kevés idő szünetben, kint kell lenni hidegben is, tavasz-nyáron pedig nagyon meleg van, egész napi izzadás, több cuccot kell minden nap cipelni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!