Ha szeretnétek tetőtől-talpig rendbe tenni magatokat, honnan kezditek? (persze a mindennapos fürdés mellett). Köröm, ha, szőrtelenités, lábápolás stb. Mi a folyamat nállatok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 13:10
1/3 anonim válasza:
fürdés, szőrtelenítés, bekrémezem a végtagjaimat, körmeimet rendbe teszem, kifestem, szép ruha, hajam megcsinálom, smink.
2/3 anonim válasza:
hajpakolás, fürdés, közben testradírozok, megmosom a hajam, utána törülközőbe csavarom, míg szörtelenítek gyantaval s borotvaval. Utána az arcom tisztítom meg, bekenem magam testápolóval, megszáritom a hajam, sminkelek, s aztán felöltözöm. Ha körmöt csinálok, akkor azt gyanta után szoktam. :)
3/3 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy több fázisban csinálom, mert nem lehet mindent egyszerre. Szőrtelenítés az alap, lábápolás (sarok, talpreszelés, radír, krém), lábköröm ápolás, lakkozás, heti egyszer arcot radírozok, körbemegyek rajta elektromos fogkefével, teszek fel pakolásokat, hajfestés az 5-6 hetente esedékes, de 2 naponta mosom. Én balzsam helyett a Gliss Kur spray-t használom, a balzsamtól nagyon zsírosodik. Testet hetente radírozok, de loofa szivacsozok majdnem napi szinten, utána vagy feszesítő testápoló, vagy zselés babaolaj (azt heti 2-3szor mindenképp). Naponta használok éjszakai és nappali krémet, szemránckrémet (17 éves korom óta), a szám fölé is szoktam kenni belőle, de a számra is, mert jól kisimítja, és teltebbnek hat. Az arcomra szoktam fújni reggel és/vagy este Evian spray-t. Szőrtelenítés után használok benövés gátlót. Körmeimet hetente teszem rendbe, reszelés, és lakkozás. Nem jut most más az eszembe. Szemöldököt nekem kb. 3 naponta muszáj igazítanom, mert nagyon nő :) bajuszt gyantázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!