Van esély a mindennapos tesi eltorlésére?
Remélem nem törlik el.
Amikor mi vagyunk az egyik legeszségtelenebbül élő nemzet, akkor szükség van arra, hogy még fiatalkorban megszerettessék az emberrel a sportot, erre pedig tök jó a mindennapos tesi - HA JÓL CSINÁLJÁK.
A sok szakértő mesélje már el, hogy hogyan szeretik meg a gyereket a sportot attól, hogy 5-ből 5 tanítási napon kénytelenek izzadtan és büdösen üldögélni egész nap? Mert, ne vicceljünk már, még ha van is zuhanyzó az öltözőkben, akkor sem elég 5 perc (ált. 10 perc egy szünet, ezalatt kell az egyik osztálynak vissza öltözni, meg a következő osztálynak tesicuccba öltözni) arra, hogy 15-20 ember letusoljon. A hely hiányról nem is beszélve. Az én lányom iskolájának két tornaterme is van amiből az egyiket szét lehet választani két részre, de még így is kénytelen volt az iskola bevezetni a 0. órát, hogy minden osztálynak lehessen heti 5 tesiórája, és ne este 5-ig kelljen ott tartani a gyerekeket.
Van olyan lehetőség, hogy ha visz a gyerek igazolást, hogy egyesületnél sportol, vagy edzőterembe jár, akkor felmentést kap 2-3 óra alól. Persze sok gyerek van, akiknek anyu-apu elintéz egy ilyen papírt és kész. De ennek aztán sok értelme van.
Sose halottam még olyat, hogy valami attól változott volna pozitív irányba, hogy rákényszerítették az emberekre.
"tök jó a mindennapos tesi - HA JÓL CSINÁLJÁK."
Olvass, mielőtt lepontozol ész nélkül.
"Olvass, mielőtt lepontozol ész nélkül."
Szinte ugyanazt írtam mint ő mégis lepontozott. Nem olvassa el más hsz-ait de pontozza, nyomi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!