Ha magyarként megpróbálkozom az illegális határátlépéssel Németben, iratok nélkül, társalgási szintű némettel, mennyi az esély hogy én is az arabokhoz kerülök táborba?
miert kellene neked rambozni?
Fogod a szemelyid, felulsz a vonatra, kiutazol.
Amugy jogos a kérdés ha ezt nem nézzük:
"Ma munka közben elgondolkoztam rajta, itthon semmire nem megyek a némettel mivel kétkezi munkás vagyok, tehát veszteni valóm nem lenne." :D hazudsz te is mint a többi muszli, hogy mi a neved, mert ugye ők papir nélkül utazgatnak, pl: Elmir Ahmadan a neved, igaz fehér a bőrszined de erről nem tehetsz, pigment hiányban szenvedsz vagy csak nagyon másnapos vagy és lazán kapsz valamennyi lóvét, ingyen kaja, szállás. Szerintem nem rossz :D
Miért csak a szád jár? Miért nem próbálod meg?
Valószínűleg hazaküldenének, mivel uniós állampolgár vagy, papírok nélkül. Nem raknának be az arabok közé a menekülttáborba.
"Ma munka közben elgondolkoztam rajta, itthon semmire nem megyek a némettel mivel kétkezi munkás vagyok, tehát veszteni valóm nem lenne."
Tanulni kellett volna, és tájékozódni a világ dolgairól, és akkor tudnád, hogy Németországba mindössze személyi igazolvánnyal kiutazhatsz, uniós állampolgárként pedig munkát is vállalhatsz.
Magyarként nem illegálisan léped át a határt. Schengen.
Nyugtass meg, kérdező, hogy te nem azok közé tartozol akik éjjel-nappal az EU-t szidják itt Gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!