Ez illegális így?
Figyelt kérdés
Az illegális, ha egy vendéglőben visszamegyek egy másik családtagom által ott hagyott számláért, és visszakérem a pénzt, arra hivatkozva, hogy a családtagom hányt az ételtől és visszaszaladtam emiatt?
Számonkérhetnek, hogy valóban az én családtagom evett-e ott?, ha vissza is kapom a pénzt.
2015. aug. 1. 12:51
1/7 A kérdező kommentje:
Ugyanis megtörtént, viszont a pénz visszafizetése után az üzlet kifogásolta, hogy valóban az én családtagom evett-e ott és azt mondták visszanézik a felvételeket és ha átvertem őket csalás miatt feljelentést tesznek.
2015. aug. 1. 12:54
2/7 anonim válasza:
Nem, de ne fárassz már minden nap a hülyeségeddel....
3/7 anonim válasza:
Még ilyet nem hallottam, hogyha hány valaki, akkor visszakapja a pénzt. Ezer más dolog miatt is hányhat, kihányhatja a kifogásolhatatlan minőségű ételt is érzékenység vagy allergia miatt, ami végképp nem az étterem hibája, hanem azé, aki nem figyel a saját étkezésére.
4/7 A kérdező kommentje:
hát de hánytam. de akkor most feljelentenek?
2015. aug. 1. 13:06
5/7 anonim válasza:
Ismernek az étteremben?
Másrészt szerinted a te sza. ros, pár ezer forintos ökörséged miatt fognak pereskedni?
Úgy látom az étel az agyadat károsította inkább...
6/7 anonim válasza:
Ha visszakaptad a pénzt (voltak olyan hülyék), és tényleg ott evett valamelyikőtök, akkor milyen alapon jelentenének fel? Az ő bajuk, ha bemondásra visszaadják a szolgáltatás árát. Más kérdés, ha van ilyen garanciájuk, de az is az ő bajuk. (Ráadásul egyébként legalább mindenki visszakapta a pénzét, nem csak a "hányós"?)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez egy vidéki kis étterem volt.
2015. aug. 1. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!