PineappleExpress kérdése:
Illegalis-e a marijuana mag szuvenirkent valo birtoklasa, adas-vetele?
Figyelt kérdés
Probaltam utananezni, hogy a marijuana mag szuvenirkent valo adas-vetele, ill birtoklasa illegalis-e. De minden oldalon ellentmondasokba utkoztem. Htaha ti tobbet es pontosabbat tudtok ebben a temaban....2015. júl. 22. 12:10
1/8 anonim válasza:
Szuvenír? Mivan?
Itthon illegális a birtoklás és az adás-vétel is, tökmindegy, mi a célod az anyaggal. ha a vitrinben akarod nézegetni, azt se szabad.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy ha Angliaban vasarolod szuvenirkent akkor az legalis... Nem tudom mi a hlyzet itthon
2015. júl. 22. 13:00
3/8 anonim válasza:
Ahol legális venni, ott legális, de itthon a birtoklása sem az, tehát nem hozhatod haza.
4/8 A kérdező kommentje:
Es mi van azzal a ponttal, ha nincs THC tartalma akkor nem illegalis?
2015. júl. 22. 13:05
5/8 anonim válasza:
De ha nincs THC tartalma, akkor minek a fű?
6/8 A kérdező kommentje:
nem furol, hanem a magrol szolt a kerdes...
2015. júl. 22. 13:10
7/8 Andizsuzsi válasza:
Magyarországon nincs THC-re vonatkozó kitétel. A mag birtoklása is tilos.
8/8 anonim válasza:
Hogyne, magokat nézegetnél, azért hülyének ne nézz már minket...
Kábítószer termesztéséhez, vagy előállításához szükséges anyagok is illegálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!