Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hatot furán a marijuana?

Miért hatot furán a marijuana?

Figyelt kérdés

elszivtam egy füves cigit és semmi jó kedvem nem volt tőle nem nevettem semmin csak leültem és gondolkodtam hülyeségeken. az lehetett a baj hogy egyedül szivtam?

most próbáltam először

2015. márc. 25. 18:23
 1/1 anonim válasza:
Általános tévhit, hogy a fűtől csak jókedved lesz, röhögsz minden meg éhes leszel. A fű az aktuális lelki állapotodat fokozza fel. Tehát ha depressziós vagy vagy hajlamos vagy a depresszióra akkor a fűtől sokszor csak rosszabb lesz. Ugyan ez igaz fordítva is, tehát ha alapvetően egy életvidám közvetlen ember vagy akkor általában ez fokozódik. Persze ez számtalan egyéb tényezőn is múlik. Ha teljesen józan vagy akár egy borús nap is el tudja venni a kedved mindentől... Na ugyan ez igaz beszilva is. Valamint az se mindegy milyen füvet szívsz, mennyit stb... Én azt tanácsolom ha esetleg még egyszer nekifutnál szintén egyedül, hogy készülj magadnak programmal. Hatalmas a különbség aközött, hogy van valami program, elfoglaltság ami mellé beteker az ember vagy pedig az maga a program, hogy betekersz... Csináld azokat a dolgokat otthon amit józanul is szeretsz csinálni... film, zene, játék... akármi. Amit józanul szeretsz csinálni beszilva sokkal jobb lesz. Nekem ez a tapasztalatom, remélem tudtam segíteni :)
2015. aug. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!