Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz gyülöli annyira az...

A fidesz gyülöli annyira az LMBTQ+ embereket hogy egyedül európában itt cenzuráznak egy mesét amiben megemlítik őket?

Figyelt kérdés

A fidesz régóta támadja az LMBTQ+ embereket az országban,de most szintet lépett.

Egyedül európában itt cenzuráznak egy mesét mert van benne egy lezbikus karakter,a barbár keleti országokal kerültünk egy szinte emberjogilag.

Link: [link]

Link2: [link]

Link3: [link]

Ez miért jó a fidesznek?

2020. márc. 9. 22:43
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
31%

Valaki azt írta itt, hogy még jó, hogy a fiatal generáció elfogadó, és a fiatalok az elfogadásra fogják. Hát én nem vagyok elfogadó, és én soha nem fogom a gyerekemet sem arra nevelni. Igen, én homofób vagyok, és ezt mindig is vállaltam. Mégis miért jók a melegek?! Tesznek valami jót a társadalomért? Nem szülnek (jó, vannak kivételek, de legtöbben inkább örökbefogadnak, ha tehetik, hisz nem hiszem, hogy olyan sok meleg bele megy, hogy közösüljön egy nővel, csak azért, hogy gyereke legyen. Hisz képtelenek nővel lenni, legalábbis nem jó nekik. Ezáltal nem nagyon lesz gyerekük.)

16 éves vagyok, de nagyon ellene vagyok ennek, hogy a nyugati világ ennyire hirdeti a melegséget, főleg a gyerekeknek. Az ilyen mesék egyáltalán nem gyerekeknek valók. Miért kéne nekik olyan fiatalon megtudni, hogy milyen emberek élnek a világban?! A gyerek azért gyerek, hogy a képzelet világában éljen még, és minél később kelljen megtapasztalnia a romló, fertő világot. Ennyiből a szülők mondják el a gyereknek azt is, hogy nincs Jézuska, meg Mikulás, hisz ha hisznek olyanban ami nincs, az is hazugság. Egy kisgyereknek nem kell még tudnia milyen a világ, ráér ő megtudni majd 10 éves kora után.

Szóval ezért nem értelek titeket, akik ezt mondjátok.

Örülök, hogy a válaszolók között vannak még akik így gondolkoznak mint én.

Ja, és nem értem miért fújogtatok arra a válaszolóra, aki azt írta, hogy a Föld 99%-a normális? Ez miért baj, hogy ezt éllította? Ez sért titeket, melgeket? Ti akartok többségben lenni vagy mi? Zavar, hogy kevesen vagytok, hogy többen vannak a heterók, vagy mégis MI A PROBLÉMA??

Kedves 28-as, hát az nem mostanában lesz amikor legális lesz a melegházasság Magyarországon. Inkább tanácsolom, hogy költözz nyugatra, ott boldog lehetsz a többi sors társaddal. Neked itt semmi keresnivalód nincs Magyarországon, menj oda ahol mindenki elfogad és politikailag is elvagy fogadva és téged istenítenek. (tapasztalatból beszélek. Amikor Angliába éltem láttam, hogy ott a melegek mennyire istenítve vannak. Sőt, ott az a jó, ha meleg vagy, ott szeretik őket, nemhiába vannak ott olyan sokan)

2020. márc. 10. 21:39
 42/55 A kérdező kommentje:
Látom sok a fideszes gyülölködő,de azért akad elfogadó normális ember is itt.
2020. márc. 10. 21:57
 43/55 anonim ***** válasza:
10%

Fiatalabbak elfogadóbbak? Nem, nem elfogadóbbak, csak merjen mást állítani, rögtön rátámadna a csorda, sok netes felületről meg simán bannolnák a nagy szólásszabadságban.

A csorda alatt meg azt értem, ami a társadalmat jellemzi, beültetsz egy terembe egy jó rakat embert, lenne egy iylen kérdés, ki fogadja el is ki nem. Így hogy látják egymást, mindenki azt mondaná, hogy igen elfogadja, támogatja stb, ha meg egy zárt fülkében egyedül kéne választania, úgy hogy nem látja senki, akkor máris töredéke lenne az arány aki elfogadja.

Ennyi benne a trükk, akit meg annyira érdekel a dolog mikéntje, lehet olvasgatni az egyén és a társadalom tudatáról.

2020. márc. 10. 23:14
 44/55 anonim ***** válasza:
72%

Végigolvastam a szokásos bugyborékoló gyűlölethullámot, ami az ilyen kérdéseknél van.

Ilyenkor két csoport van, van egy kisebb társaság, aki érvekkel próbálkozik, ők az elfogadáspártiak és van a másik, akik nem tudnak alátámasztani semmit, de hangosak.

A homofóbia ugyanis nem több egy előítéletnél, ezért pattognak le róla az érvek. Egy érzelem, nem lehet legyőzni szavakkal, meg tényekkel.

A legtöbb homofób pedig tudja is, hogy nincs igaza, ezt kompenzálják hangossággal. Sokan nagyon komoly lelki bajokkal van terhelve, sokan közülük maguk is bajban vannak a szexuális irányultságukkal. pont emiatt, hogy bizonyítsák, hogy mennyire normálisak gyűlölik a másságot, részben így magukat.

Sok homofób enyhén biszexuális, amitől megrémül és így túlkompenzálva átcsap homofóbba.

Ha megkérdezzük az ittenieket és őszintén válaszolnának többségüknek bizonyára lenne valami maga szerint eltévelyedésnek tartott meleg vonala. Egy normális, magában biztos heterot ugyanis nem érdekli a homoszexualitás vagy, hogy mit mondanak egy rajzfilmben, mert tudja, hogy ő sosem lett volna meleg, hiába reklámozták volna neki. Azok, akik pedig ebben nem biztosak akadnak ki a prideon például. Mert ők nem biztosak a saját irányultságukban.

2020. márc. 10. 23:44
 45/55 anonim ***** válasza:
21%
Mindig ezt a dumát nyomják. :D :D Azt nehéz felfogniuk, hogy nem kíváncsi rájuk a többség, és csak nyomják magukat az emberek képébe.
2020. márc. 11. 00:04
 46/55 anonim ***** válasza:
66%

"Igen, hiába fáj bármennyire, tekintve, hogy a természet így alkotta meg, hogy két ellenkező nemű alkosson egy párt így az a normális ha a fene fenét eszik is."

Nem a természet annyit alkotott,hogy 2 különböző neműnek lehet utóda.

Mivel az ivaros szaporodás sikeresebb volt,ezért az emlősöknél ez terjedt el.

Azt,hogy az emberek párt alkotnak,nem természeti,hanem társadalmi kérdés,a gyereknevelés/gyermekfelügyelet pedig jogi kérdés.

Semmi köze a természethez.

2020. márc. 11. 00:37
 47/55 anonim ***** válasza:
26%

Megnézném pl hány apuka foglalkozna a gyerekével,ha a bíróság nem kötelezné őket gyerektartás fizetésére.

Vagy hányan élnénk házasságban,ha az összes nő csettintésre szét tenné a lábát egy szex erejéig.

A legtöbb homofób férfi.Irigykednek arra,hogy a melegeknek ingyen jut szex,még nekik fizetni kell érte.

2020. márc. 11. 00:40
 48/55 anonim ***** válasza:
18%
Totál mindegy csavarhatod amerre akarod, akkor sem magyarázod ki, hogy akkor most a homárok a normálisak és mindenki más a hülye.
2020. márc. 11. 00:42
 49/55 anonim ***** válasza:
14%

44

Igen, tudjuk, hogy 2 féle ember van, az egyik meleg, és büszke is rá. A másik még nem tudja, hogy meleg. Mert vagy titkolja vagy fél bevallani, vagy egyszerűen buta.

De szerencsére itt vannak a felvilágosító önkéntesek megmondani, hogy végre tudjuk.

Még azt is tőletek kell megtudni, hogy a fidesz cenzúrázza a filmek fordításait. Sőt szótárt is fidesz ír.

2020. márc. 11. 00:44
 50/55 anonim ***** válasza:
19%
Itt nem homofóbiáról van szó.Egyszerűen semmi keresnivalója nincs egy gyerekmesében az ilyesminek.
2020. márc. 11. 01:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!