Ha a Puskás aréna helyett LMBTQ Aréna lenne a neve a stadionnak nem lenne ennyi provokatív kérdés itt gyakorin?
Azt veszem észre, hogy ti, tökéletes baloldaliak nagyon utáljátok ha valami szép dolog történik. Tehát ha ló álarcos férfiak és nők szaladgálnának egy létesítménybe, akkor az jobb lenne?!.
Engem is zavar a stadion építés, közben meg M4 ,pálya sincs, vagy M8 , esetleg M9.. , de egy brutál szép stadiont rittyentettek oda a báttyák, látvány nem kárpótol?
Ennyi pénzből szép is lett volna, ha elcseszik...
Ha Puskás Aréna helyett például az egészségügybe tolták volna a tervezett költség feletti összeget, senki nem szólna egy rossz szót sem, elhiheted. Marha szép dolog egyébként, hogy a miniszterelnök hobbiját kell kielégítse az ország.
Miért kell minden témát össze"bu*izni"? Jobb a lelketeknek, ha mindenhol a melegeket állítjátok ellentétbe? A migránsok már nem is jók?
Egyébként meg baromira nem kárptol a látvány akkor amikor 143 milliárdot "rittyentettel el rá a báttyák" akkor amikor egy teljesen felszerelt kórház kb 2 milliárd és amikor egy kórház éves költségvetése kb 1,2 milliárd. Számolgass picit aztán majd ha a tepsin fekszel és visznek hűteni mert nem lesz kórház és nem lesz orvos aki megmentené az életed akkor majd kárpótolhat a "látvány".
Kicsit sokba fáj a viktor hobbija. Nem gondolod?
Zavar a stadion epites? Vagyis ne legyen tobb stadion? Vagy eppen lebontanad? Ertem, tehat te lebontanad a hatarkeritest is, igaz?
Ja, bocs, nem ide.. a kerdes tokeletes baloldaliaknak szolt...
"ha valami szép dolog történik"
Komolyan mondom én már szarok rálya, csak legalább normálisan nézne ki, mert ez förtelmes lett.
7
Bocs, de mit kell csinálni, hogy elfogadja a trágárságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!