Ha a Puskás aréna helyett LMBTQ Aréna lenne a neve a stadionnak nem lenne ennyi provokatív kérdés itt gyakorin?
Azt veszem észre, hogy ti, tökéletes baloldaliak nagyon utáljátok ha valami szép dolog történik. Tehát ha ló álarcos férfiak és nők szaladgálnának egy létesítménybe, akkor az jobb lenne?!.
Engem is zavar a stadion építés, közben meg M4 ,pálya sincs, vagy M8 , esetleg M9.. , de egy brutál szép stadiont rittyentettek oda a báttyák, látvány nem kárpótol?
Kit érdekelnek a migránsok? Most azzal, hogy itt nem messze van 283 km hosszan egy semmitérő fizikai akadálynak csúfolt valami, attól még bejöhet a migráns, ezt úgy sem fogja senki megakadályozni, a jövőt nem lehet (..már... én pl. azt gondoltam mindenkinek érdeke és nem csak arra jó, hogy szavazatot szerezzen a fidesz)
De én itt, gyakorikérdések-politika kategóriára gondolok a kérdésben.
Amúgy épp tegnap beszélgettem, sörözés közben ( nőverés után ) , hogy mennyire bírtam én anno jobberként a LMP-t köztük Karácsony Gergőt, csak ügye Gyurcsányunk is látta benne a szerényet, és megszerezte magának. Vajon miért ábrándult ki Schiffer András az egész politikából...
14
"amiben még csak nem is tehetségesek a magyarok"? Ezt újra kéne fogalmazni,nem?.
Ha sporton kell spórolni, kezdjük a téli sportokkal, mert nem vagyunk hidegben élő ország. Minek a hoki-stadion is, drága is a műjég fenntartása.
Vagy nem kellenek pl. az amerikai-foci pályák.
Túl drágák az uszodák is, elég annyi, mint 30 éve volt, annyival is volt elég bajnokunk.
#13: könnyű, bizony, mert nincs.
Szép épület, romos épület, tökmindegy, ha egyikbe sincs orvos, nővér, ct, mr, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!