Megéri egy ilyen szegény országnak a 200 milliárdot a Puskás stadion?
Figyelt kérdés
Szerintem nálunk sokkal gazdagabb országoknak való az ilyesmi.2019. nov. 15. 19:14
2/29 anonim válasza:
"Szerintem nálunk sokkal gazdagabb országoknak való az ilyesmi."
Ja-ja.
Pont úgy mint az ingyenes egészségügy, az ingyenes oktatás, nyugdíj.
3/29 anonim válasza:
Inkább CT-t kellett volna venni belőle.
Anno amikor az eredeti népstadiont építették sokkal rosszabbul élt az átlag magyar de akkor valahogy a sok szociálisan érzékeny kommunista nem akart az ország minden pénzén CT-t venni. Most akkor mi változott?
Kellenek normális sport létesítmények egy országnak.
4/29 anonim válasza:
"Most akkor mi változott?"
Világszinten többen vagyunk ugyanannyi IQ-ra!
5/29 anonim válasza:
Igen, megéri ha ettől megtanulnak focizni..
6/29 mindentudó99 válasza:
Remèljük bővíthető. Sokan kívül rekedtek
7/29 anonim válasza:
Nyilván sejted, hogy ennek fele-harmada nem a stadionra lett elköltve, hanem kellett valakiknek. Őnekik nyilván megérte.
8/29 anonim válasza:
Szegény országoknak nem, de azok nem is építenek.
9/29 anonim válasza:
Magyarország mottója: "Kenyeret és Stadiont!"
10/29 anonim válasza:
Szerintem nem, de én a régiben is csak egyszer voltam, akkor se meccsen, ebben valószínűleg soha nem leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!