Azért rendeznék meg Debrecenben az Atlétikai VB-t, mert ott a Gyulai Atlétikai Stadion?
Azt olvastam, hogy Debrecen bejelentkezett rá, és van is múltjuk, mert eddig 50 EB- és VB-t rendeztek az utóbbi 10 évben, tehát van gyakorlatuk benne.
Lehet, hogy az ország sokkal olcsóbban megúszná?
Okos ötlet, minden szempontból.
Miért kell mindent Bp-re vinni?
#2 Az a nagy blama hogy az atlétikai világszövetség akkora idióta, hogy egy korrupt, tolvaj kormánnyal bíró országnak adott egy ilyen rendezvényt.
Ha már rombolás, jó hogy felvetetted, remélem tudsz róla a Fidesz hány hektár fát akar kivágni a szaros stadionjának, amiből még csak 2000 van feleslegesen az országban.
# 4!
Korrupció és tolvajlás tekintetében a Fidesz meg sem közelíti az SZDSZ-MSZP párost. Jó példa erre, ami most megy a fővárosban. Karácsony mindenhová pártkatonákat delegál. Persze első lépésként megemelték a saját fizetésüket, aztán kinevezett a cégek élére haverokat. A fővárosi bizottságok tagjainak a "megválasztása" pedig csak egy kicsit diktatórikus... Legalább is ezzel lenne tele a "nem létező" ellenzéki sajtó, ha valami hasonlót tenni a kormány.
Értelmes embernek nem meglepő, hogy egy építkezésnek a velejárója a fák kivágása és telepítése is. Persze egy tisztességes baloldai szavazót az sem zavar, hogy pl. Karácsony is elismerte a kampányában, hogy pl. az Andrássy úti fák kivágása szakmailag indokolt, csak politikailag nem. Érted, hogy ez mit jelent? Segítek! Tudják, hogy palira vesznek titeket. Tudják, hogy a probléma nem is létezik, csak felhasználják a politikai céljaikra.
Az se zavarjon, hogy szinte pontosan 3 éve indult a 10.000 új fát Budapestre program! Ha nyitott szemmel jársz, akkor látod, hogy ez egy létező, működő program.
Ugye tudod, hogy a Sziget fesztivál miatt sokkal több fát vágtak ki, mint amennyi kivágtam voln a Római parton, ha megépül a mobil gát? Mégsem mentek oda tiltakozni a kerületi "civilek".
6-os: nem azért írtam ki a kérdést, hogy nem ide illő eszmefuttatásokkal untasd a válaszolókat - és engem is!
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor menj oda utálkozni, reklámozni ahol szívesen látnak!
Itt erre ne számíts!
# 7!
Nagyon jól tudom, hogy a kérdést nem azért írtad ki, mert meg akartál valamit kérdezni, hanem azt akartad sugallni, hogy a budapesti esemény túl van árazva.
Ezt is bizonyítja, hogy annak nem szóltál be, aki az érdemi hozzászólásomra kedzett hazugságok terjeszteni.
"Nagyon jól tudom,..."
Rosszul tudod!
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!