Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megéri egy ilyen szegény...

Megéri egy ilyen szegény országnak a 200 milliárdot a Puskás stadion?

Figyelt kérdés
Szerintem nálunk sokkal gazdagabb országoknak való az ilyesmi.
2019. nov. 15. 19:14
1 2 3
 11/29 mindentudó99 ***** válasza:
80%
#10 Köszönjük hogy tudattad velünk ezt a fontos információt.
2019. nov. 15. 20:26
 12/29 anonim ***** válasza:
11%
Persze, mivel a magyarok nem igénylik a jólétet. Nekik az a fontos, hogy a Gazdájuk szórhassa az ezermilliárdokat és ő boldog legyen.
2019. nov. 15. 20:29
 13/29 mindentudó99 ***** válasza:
60%
Hogy nem igénylik? Már Gyurcsány is megmondta hyogy nagy a jólét. Csak nem azt akarod mondani hogy hazudott?
2019. nov. 15. 20:41
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

Most erre mit mondjak? Rohadtul nem értem, hogy jön ide Gyurcsány és miért. Egy balfék volt, tény és való, de ez nem menti fel a Fideszt a bűneik alól.

Komolyan mondom, annyira nevetségesek vagytok ezzel a gyurcsányzással, mint amikor a Rákosi-rendszert azzal próbálták mosdatni a hívei, hogy Horthy háborúba vitte az országot, aztán Szálasi is tömeggyilkosságokat követett el a nyilasaival.

Szerinted ettől remek volt Rákosi-rendszere? Csak mert én tényleg nem értem a logikátokat.

2019. nov. 15. 20:54
 15/29 mindentudó99 ***** válasza:
49%
#14 Tudod mi az igazán nevetséges? Hogy évek óta ezt az egyetlen mondatot ismételgeted. Teljen mindedegy mi a kérdés. Hogy neked nincs igényed jólétre legyen. Szived joga. De egy egész ország nevében rendszeresen ezt a hazugságot ismételgetni már ne is haragudj de beteges dolog. Teljesen nevetségessé teszed magad ezzel. Nem zavar? Na mindegy .
2019. nov. 15. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:

"Hogy neked nincs igényed jólétre legyen. Szived joga."

Nekem miért ne lenne? Nektek nincs, nem nekem.

"De egy egész ország nevében rendszeresen ezt a hazugságot ismételgetni már ne is haragudj de beteges dolog. Teljesen nevetségessé teszed magad ezzel. Nem zavar? Na mindegy."

Miért, ti mikor unjátok már meg ezt a szánalmas gyurcsányozást? Egyébként ennyire fáj, hogy valaki kimondja az igazat rólatok? Ha azon múlna, könnyes szemmel záratnátok be az utolsó kórházat is, csak hogy a Csodálatos Doktor Miniszter Elnök Uratoknak még egy utolsó stadion felépíthessen magának valamelyik zsákfaluba. :DD

Öreg, itt nem az én agyammal van probléma, hanem a tiétekkel, hogy ilyen szánalmas cselédek vagytok és még büszkék is vagytok magatokra.

2019. nov. 15. 21:29
 17/29 mindentudó99 ***** válasza:
31%
Látod már megint hazudsz. Más nevében jelentesz ki dolgokat. Senki nem akar kórhszakat bezáratni. Hallottál már ilyet valakitől? Ez már megit egy agyszüleményed mint hogy nem igénylünk jó létet. Mostanában egyedül a baloldal9n hallani hogy nincs szükség új kórházra. Látod a hazug embert tényleg hamarabb utolérik mint a sánta kutyát.
2019. nov. 15. 21:37
 18/29 mindentudó99 ***** válasza:
31%
Já és okvetlen írd oda a következő kérdéshez is hogy nem igényeljük a jólétet. Azzal ne is törődj mi a kérdés csak másold be.
2019. nov. 15. 21:39
 19/29 anonim ***** válasza:

#17 igen? Téged, és az egész fideszt is utólérték?

Na ja, csak a baloldalt hallani, hogy nincs szükség új kórházra, de mi ezen a meglepő jobboldal hiányában?

2019. nov. 15. 22:57
 20/29 anonim válasza:
5%

Lehetek le fogtok pontozni,de azért megosztom én is a véleményemet.

A legtöbb stadionépítéssel nem értek egyet, felesleges. Viszont a Puskást megérte felújítani... emberek hát nem lehetett felmenni a lelátóra hisz életveszélyes volt! És igen van prioritás, pl az egészségügy, de erre a stadionra nem sajnáltam. Egy pl Pancholo arénáért haragszom.

2019. nov. 15. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!