Megéri egy ilyen szegény országnak a 200 milliárdot a Puskás stadion?
Most erre mit mondjak? Rohadtul nem értem, hogy jön ide Gyurcsány és miért. Egy balfék volt, tény és való, de ez nem menti fel a Fideszt a bűneik alól.
Komolyan mondom, annyira nevetségesek vagytok ezzel a gyurcsányzással, mint amikor a Rákosi-rendszert azzal próbálták mosdatni a hívei, hogy Horthy háborúba vitte az országot, aztán Szálasi is tömeggyilkosságokat követett el a nyilasaival.
Szerinted ettől remek volt Rákosi-rendszere? Csak mert én tényleg nem értem a logikátokat.
"Hogy neked nincs igényed jólétre legyen. Szived joga."
Nekem miért ne lenne? Nektek nincs, nem nekem.
"De egy egész ország nevében rendszeresen ezt a hazugságot ismételgetni már ne is haragudj de beteges dolog. Teljesen nevetségessé teszed magad ezzel. Nem zavar? Na mindegy."
Miért, ti mikor unjátok már meg ezt a szánalmas gyurcsányozást? Egyébként ennyire fáj, hogy valaki kimondja az igazat rólatok? Ha azon múlna, könnyes szemmel záratnátok be az utolsó kórházat is, csak hogy a Csodálatos Doktor Miniszter Elnök Uratoknak még egy utolsó stadion felépíthessen magának valamelyik zsákfaluba. :DD
Öreg, itt nem az én agyammal van probléma, hanem a tiétekkel, hogy ilyen szánalmas cselédek vagytok és még büszkék is vagytok magatokra.
#17 igen? Téged, és az egész fideszt is utólérték?
Na ja, csak a baloldalt hallani, hogy nincs szükség új kórházra, de mi ezen a meglepő jobboldal hiányában?
Lehetek le fogtok pontozni,de azért megosztom én is a véleményemet.
A legtöbb stadionépítéssel nem értek egyet, felesleges. Viszont a Puskást megérte felújítani... emberek hát nem lehetett felmenni a lelátóra hisz életveszélyes volt! És igen van prioritás, pl az egészségügy, de erre a stadionra nem sajnáltam. Egy pl Pancholo arénáért haragszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!